Tuesday, March 11, 2014

Ο ΑΠΛΑΝΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ SCHEAT


 

Ο  απλανής αστέρας Scheat ( Σκεάτ)  είναι ένα βαθύ κίτρινο αστέρι, που βρίσκεται στο πόδι του φτερωτού αλόγου στην αιώνια θέση του αστερισμού Πήγασου.  Ο Πήγασος  συμβολίζει αλληγορικά το θαλάσσιο νέφος το οποίο μεταφέρει κεραυνούς του Δία, και που γίνονται αντιληπτοί στις καταιγίδες.

 




Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, ο αστέρας  Scheat έχει τη φύση του Άρη και του Ερμή. Κατά τον Δόκτωρ Ιωσήφ Σιμονίτ, ο αστέρας αυτός έχει στοιχεία του Κρόνου, ενώ κατά τη γνώμη του Αλβίδα, ο Scheat μοιάζει με την όψη του Ποσειδώνα που σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη. Μερικοί  καταξιωμένοι αστρολόγοι  θεωρούν  ότι ο Scheat  είναι επικίνδυνος, για τους λόγους ότι προκαλεί ατυχίες, δολοφονίες, αυτοκτονίες και πνιγμούς.   

 

Γνωστός επομένως  για το συσχετισμό του με το κίνδυνο, η επιρροή του μπορεί να είναι καταστροφική φέρνοντας πλημμύρες, ναυάγια, ατυχήματα σε ορυχεία, δυστυχήματα σε αεροπλάνα ή αυτοκτονίες. Ο Scheat επίσης ελέγχει το κέντρο του αριστερού ποδιού.


Ο ΑΣΤΕΡΑΣ SCHEAT ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ:


ΤΟΝ ΗΛΙΟ:  Κίνδυνο από νερό και μηχανές, επιρρέπεια στα ατυχήματα ή στο πνιγμό.

 

ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ:  Ανησυχίες, απώλεια και απόκτηση φίλων μέσω  σκληρής κριτικής, κίνδυνος ατυχημάτων ειδικά από νερό.

 

 
 
 
ΤΟΝ ΕΡΜΗ:  Πολλά ατυχήματα, στενές αποδράσεις από κινδύνους που σχετίζονται με το νερό, πολλούς εχθρούς, προβλήματα με τα γραπτά, κακή κατάσταση υγείας, δυσαρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον.

 

ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ:  Ανθυγιεινό περιβάλλον, ταλαιπωρία από τις ίδιες τις πράξεις του ατόμου, κίνδυνος φυλάκισης ή περιορισμός.

 
ΤΟΝ ΑΡΗ:   Πολλά ατυχήματα, ασθένεια του ατόμου και της οικογένειας του.

 

ΤΟΝ ΔΙΑ:  Πολλά ταξίδια, νομικές απώλειες, ρήξεις με φίλους και συγγενικά πρόσωπα.  Κίνδυνος φυλάκισης.

 

ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ:  Κίνδυνος θανάτου στη παιδική ηλικία, προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον, κρυολογήματα, επιρρέπεια στη κατανάλωση του αλκοόλ,  θάνατος από ατύχημα, πνιγμός.

 

 
 
 
 
ΤΟΝ ΟΥΡAΝΟ:   Εξαπάτηση, αμφιταλαντευόμενος, μικρή συγκέντρωση. Ψυχικές ικανότητες, αναξιοπιστία, εμπλοκές από λάθος αποφάσεις ή χειρισμούς, ατυχήματα, θάνατος από νερό ειδικά στον 1ο, 6ο, ή 10ο οίκο.

 




ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ:  Εφευρετικός, συνδεδεμένος με τα απόκρυφα, ψυχικές ικανότητες, καταδίωξη, ανώμαλες καταστάσεις στο περιβάλλον, ατυχήματα, θάνατος από πνιγμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology