Friday, March 21, 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΠΛΑΝΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ



                                      Oι 4 σημαντικοί αστέρες μέσα σε ένα χάρτη είναι:

 
ALDEBARAN    -9 ΜΟΙΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
REGULUS      -29 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
ANTARES     -9 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
FOMALHAUT -3 ΜΟΙΡΕΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ

 

 

Ο ALDEBARAN που βρίσκεται στον Αστερισμό του Ταύρου, συνδέεται με τα χέρια και τα δάχτυλα. Υπάρχει μια τάση για αδυναμία στους πνεύμονες, και το άτομο να είναι επιρρεπή στην πνευμονία. Στην 9η  μοίρα των Διδύμων, ο ALDEBARAN δίνει δημόσια τιμή, δόξα, εξυπνάδα, ευθύνη, πλούτος αλλά σπάνια διαρκούν αυτά τα πλεονεκτήματα. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος της βίας και της ασθένειας. Σε κακές όψεις με τον Κρόνο, το άτομο μπορεί να είναι επιρρεπή σε πνιγμό ή να τεθεί η ζωή του σε κίνδυνο από  πλημμύρες ή ναυάγια.

 

 

Ο REGULUS, (ο μικρός Βασιλιάς) που βρίσκεται στην 29η  μοίρα του Λέοντα, κυβερνά το πάνω μέρος του νεφρού. Ο Βασιλίσκος δίνει  δύναμη, εξουσία, δημόσια τιμή, κέρδη, στρατιωτικό αξίωμα αλλά μπορεί να φέρει καταστροφές, δημόσια σκάνδαλα, βίαιο και ξαφνικό θάνατο, ερωτικά προβλήματα. Η Τζάκι Κένεντι και η Μάργκαρετ Θάτσερ είχαν το Regulus τους σε σύνοδο με κάποιον πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη τους. ( Δείτε το άρθρο “Ο αστέρας Regulus ).


Ο ANTARES ή (ΑΝΤΑΡΗΣ ΑΝΤΙ=ΑΡΗΣ), ο αντίζηλος του Άρη στην 9η μοίρα του Τοξότη στον Αστερισμό του Σκορπιού, κάνει το άτομο  παρορμητικό, πεισματάρη, ξεροκέφαλο και θαρραλέο. Η ζωή μπορεί να του φέρει απρόβλεπτα γεγονότα, αναπάντεχες ανατροπές και αλλαγές, καθώς και απώλειες της επιτυχίας του. Εάν εξέχει ο ΑΝΤΑΡΗΣ στο χάρτη του ατόμου, τότε το άτομο είναι επαναστατικό και αντιδραστικό με συνέπεια να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του.

 

 
 
 
 
Ο FOMALHAUT ή Φομαλχώ,  στην 3η  μοίρα των Ιχθύων του Αστερισμού Νότιος Ιχθύς, φέρνει φήμη, ατελείωτη δόξα, πλούτος, ψυχισμό, τάση για ποίηση, φιλοδοξία, ουτοπία, όνειρα και ελπίδες. Σε σύνοδο με τον ωροσκόπου του ατόμου, είναι ένδειξη απεριόριστης δόξας. Σε σύνοδο με το Μεσουράνημα είναι ένδειξη φήμης και τιμής. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ της Αγγλίας έχει τον Φομαλχώ σε σύνοδο με το Μεσουράνημά του.

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


No comments:

Post a Comment

Numerology