Tuesday, March 18, 2014

Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ.


 

Ο Κλήρος της τύχης στον Κριό/ Πρώτο οίκο σημαίνει ότι το άτομο είναι ανεξάρτητο και δραστήριο. Όταν ολοκληρώνει την επίτευξη του, νιώθει συμπληρωμένος.

 

O Κλήρος της τύχης στον Ταύρο/ Δεύτερο οίκο μαρτυρά ότι το άτομο νιώθει ολοκληρωμένο όταν υπάρχει οικονομική ασφάλεια και σιγουριά.

 

 
Ο Κλήρος της τύχης στους Διδύμους/ Τρίτο οίκο σημαίνει ότι το άτομο νιώθει ευτυχισμένο όταν αποκτά γνώση και έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον του.

 

Ο Κλήρος της τύχης στον Καρκίνο/ Τέταρτο οίκο  δηλώνει ότι το άτομο νιώθει ικανοποιημένο όταν έρχεται σε επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο, και τις οικογενειακές του ρίζες.

 

Ο Κλήρος της τύχης στο Λέοντα/ Πέμπτο οίκο διατυπώνει πως το άτομο αισθάνεται ευτυχισμένο και εμπνέεται από την τέχνη και τη δημιουργία.

 

Ο Κλήρος της τύχης  στην Παρθένο/ Έκτο οίκο δηλώνει ότι το άτομο ανανεώνεται από τη δουλειά, τη γυμναστική και την οργάνωση.

Ο Κλήρος της τύχης  στο Ζυγό /  Έβδομο οίκο σημαίνει ότι το άτομο παίρνει δύναμη από τις προσωπικές του σχέσεις και συνεργασίες.

 

Ο Κλήρος της τύχης στο Σκορπιό/ Όγδοο οίκο δείχνει ότι το άτομο ανανεώνεται από τις προσωπικές του αξίες και την οικειότητα  μέσα σε μια σχέση.


Ο Κλήρος της τύχης στον Τοξότη/ Ένατο οίκο  μαρτυρά ότι το άτομο νιώθει ικανοποιημένο όταν αισθάνεται ελεύθερο και ζει έντονα τη ζωή του.

 

Ο Κλήρος της τύχης στον Αιγόκερω/ Δέκατο οίκο δηλώνει έναν φιλόδοξο άνθρωπο, που μόνο μέσα από τις επιτεύξεις της καριέρας του, νοιώθει ικανοποιήσει και χαρά.


Ο Κλήρος της τύχης στον Υδροχόο/ Ενδέκατο οίκο δείχνει ότι το άτομο νιώθει ευτυχισμένο μόνο όταν είναι ελεύθερο, και ανεξάρτητο.

 

Ο Κλήρος της τύχης στους Ιχθείς/ Δωδέκατο οίκο σημαίνει ότι το άτομο νιώθει ικανοποιημένο με τις πνευματικές ασχολίες και την ηθική του προφορά  προς τη κοινωνία.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

No comments:

Post a Comment

Numerology