Wednesday, March 26, 2014

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ..................


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ?


ΑΡΗΣ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ:

Ο Άρης και οι Αφροδίτη είναι πλανήτες του σεξ και του έρωτα, ενώ ο Δίας είναι πλανήτης της επέκτασης. Με αυτές τις όψεις, η σεξουαλικότητα του ατόμου είναι έντονη και η ορμή του ατελείωτη. Οι όψεις αυτές μπορεί να τον οδηγήσουν σε ασύδοτη σεξουαλική συμπεριφορά.  Ο Άρης επίσης αντιπροσωπεύει τη παρορμητικότητα, και έτσι το άτομο μπορεί να προβεί σε παράτολμες κινήσεις, εμπλέκοντας τον εαυτό του σε σεξουαλικές περιπέτειες χωρίς πολλές σκέψεις και ποιες θα είναι οι συνέπειες.

Ο ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ 5Ος ΟΙΚΟΣ:
Ο 5ος είναι ο οίκος του έρωτα και του σεξ. Όταν υπάρχουν πλανήτες στον 5ο οίκο, τότε το άτομο βλέπει το σεξ ως κάτι το περιστασιακό και όχι ως μια σοβαρή έκφραση αγάπης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Ουρανός, ο Δίας, ο Ποσειδώνας, ο Πλούτωνας,  ή ειδικά όταν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου, είναι τοποθετημένος στον 5ο οίκο του γενέθλιου χάρτη.

 
Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΟΥ 5ΟΥ ΟΙΚΟΥ:
Ο 5ος οίκος, είναι ο οίκος του σεξ και των ερωτικών σχέσεων. Το ζώδιο του Τοξότη στην ακμή του 5ου οίκου, δηλώνει ότι ο οίκος  κυβερνιέται από τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης. Ο Δίας εδώ, είναι ένδειξη μεγάλης αύξησης στον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων  του ατόμου. Ο πλανήτης Δίας  στον 5ο οίκο, είναι δείκτης ασύδοτης σεξουαλικής συμπεριφοράς.

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Στην αστρολογία, οι σκληρές όψεις Αφροδίτη/Κρόνου είναι ένδειξη ότι το άτομο πάσχει από  χαμηλή αυτοεκτίμηση.  Κατά αυτή την έννοια, το άτομο αυτό χρησιμοποιεί το σεξ ως μια επιβεβαίωση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω  συνδέεται κατά κανόνα με την πορνεία. Το άτομο με την Αφροδίτη του εκεί, εύκολα ξεχωρίζει το συναίσθημα από το σεξ. Επιπλέον, το άτομο με την Αφροδίτη του στον Αιγόκερω μπορεί να συνδέει το σεξ με επαγγελματικές δραστηριότητες.

 
ΑΡΗΣ/ΚΡΟΝΟΣ:  Ο Άρης είναι το σύμβολο του σεξ, ενώ ο Κρόνος είναι το σύμβολο του περιορισμού και του ελέγχου.  Αυτή η όψη δηλώνει μεγάλη σεξουαλική αντοχή, ειδικά στα μετέπειτα χρόνια του ατόμου.  Η όψη αυτή μπορεί να οδηγήσει το άτομο   να ερευνά θέματα που αφορούν τη σεξουαλική διαστροφή. Οι όψεις αυτές επίσης φανερώνουν ότι το άτομο χρησιμοποιεί το σεξ για επιβεβαίωση.

 

ΟΨΕΙΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ/ΑΡΗ:  Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη, τον πλανήτη του σεξ, το άτομο χαρακτηρίζεται λάγνο. Το άτομο με τέτοια όψη στον χάρτη του έχει ισχυρές σεξουαλικές ορμές  που μπορεί να τον οδηγήσουν  σε επιπόλαιες σεξουαλικές δραστηριότητες.

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΑΡΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ:  Οι σκληρές όψεις μεταξύ της Αφροδίτης και / Άρη και Ποσειδώνα συνδέονται συχνά με την ασυδοσία. Αυτή η όψη είναι ένδειξη παράνομων σεξουαλικών ορέξεων.  Ο Ποσειδώνας είναι πλανήτης της φυγής και των εθισμών, και όταν συνδέεται με τον Άρη ή την Αφροδίτη, τότε το άτομο μπορεί να εθιστεί σε σεξουαλικές δραστηριότητες.  Από την άλλη, ο Ποσειδώνας αναζητάει την ιερή σεξουαλικότητα, ενώ ο Άρης είναι απλά παρορμητικός. Ως αποτέλεσμα, το άτομο που έχει σκληρές όψεις  Άρη/Ποσειδώνα μπορεί να μην έχει την υπομονή να παραμείνει σε μια σχέση για μεγάλη διάρκεια, ώστε να μπορέσει να  καταλάβει εάν έχουν επιτευχτεί τα σεξουαλικά ιδανικά του. Και αυτό, θα τον οδηγήσει να αναζητά μια ολόκληρη ζωή το ιδανικό, αλλάζοντας  στην πορεία του συνεχώς συντρόφους.

 

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 8Ο ΟΙΚΟ:  Αυτή η όψη του Ποσειδώνα δηλώνει  μια εξιδανικευμένη άποψη του σεξ, καθώς και μια τάση που οδηγεί στην ασυδοσία. Είναι παρόμοια με την περίπτωση της Αφροδίτης/ Άρη με τον Ποσειδώνα . Αυτή η τοποθέτηση δείχνει ότι το άτομο χρησιμοποιεί το σεξ ως μέσο «φυγής».  

 

ΟΨΕΙΣ ΑΡΗ/ΟΥΡΑΝΟΥ:  Οι σκληρές όψεις μεταξύ Άρη, πλανήτη του σεξ, και Ουρανού, πλανήτη του απρόβλεπτου, μπορεί να οδηγήσουν  το άτομο σε επιπόλαιες σεξουαλικές δραστηριότητες. Ο Άρης είναι παρορμητικός, ενώ ο Ουρανός είναι ασταθής. Ο συνδυασμός τους, δείχνει πολλές και σύντομες ερωτικές περιπέτειες.

 

ΑΡΗΣ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  ΣΤΟΝ 8Ο ΟΙΚΟ:   Όταν ο παρορμητικός Άρης βρίσκεται στον 8ο οίκο, οίκο του σεξ, η σεξουαλική επιθυμία είναι έντονη. Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο δηλώνει έναν χαρακτήρα που συνέχεια αναζητά την ηδονή.  Ο Πλούτωνας είναι στο φυσικό του περιβάλλον όταν βρίσκεται στον 8ο οίκο, και δηλώνει ότι το άτομο έχει ισχυρή σεξουαλική ορμή. Μπορεί να αισθανθεί καταπιεσμένος ενώ  προσπαθεί να ελέγξει τις σεξουαλικές του ορέξεις.

 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ:  Το άτομο με αυτή την όψη επιδιώκει βαθιές, έντονες, μεταμορφωτικές σεξουαλικές εμπειρίες. Είναι εξαιρετικά μαγνητικός, και οι σχέσεις του πάντοτε είναι μοιραίες.

 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΑΡΗΣ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ:  Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι πλανήτες του έρωτα. Όταν βρίσκονται σε ζώδια του αέρα, το άτομο πολλές φορές αποστασιοποιείται συναισθηματικά από τη σεξουαλική πράξη.  Τα ζώδια του αέρα επιδιώκουν τη ποικιλία και έτσι αποκτούν πολλούς συντρόφους.

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΑΡΗΣ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ:  Tο άτομο με την Αφροδίτη και τον Άρη στη φωτιά είναι παρορμητικό, λατρεύει την σεξουαλική ελευθερία.  Το άτομο με την  Αφροδίτη ή τον Άρη του στον Τοξότη είναι πάντα ανήσυχο  και ζει για την περιπέτεια. Του αρέσει να πειραματίζεται με το σεξ και έτσι, αλλάζει συνεχώς συντρόφους. Το άτομο με την Αφροδίτη ή τον Άρη του στο Λέων, επιδιώκει την προσοχή όλων και θέλει να είναι στο επίκεντρο.  Ο Λέων κυβερνά τον 5ο οίκο, τον οίκο του περιστασιακού σεξ, οπότε το άτομο με τον Άρη του εκεί ζει ακραία. Το άτομο με την Αφροδίτη και τον Άρη του στο Κριό κινείται παρορμητικά, σαν τη φωτιά.

 
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ:  Το άτομο με την Αφροδίτη του στην Παρθένο δείχνει να είναι συντηρητικό. Έχει θέματα σεξουαλικής κατωτερότητας, ειδικά εάν η Αφροδίτη του σχηματίζει κακές όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό ή τον Ποσειδώνα.  Σε τέτοιες περιπτώσεις  μπορεί να οδηγηθεί σε ασύδοτη σεξουαλική συμπεριφορά προκειμένου να εισπράξει αγάπη και επιβεβαίωση.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

No comments:

Post a Comment

Numerology