Friday, March 14, 2014

29 ΜΟΙΡΕΣ: Η ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΙΡΑ.



Στην  αστρολογική παράδοση, η τελευταία μοίρα του κάθε ζωδίου θεωρείται αναιρετική ή καρμική.  Είναι η τελευταία μοίρα του ζωδίου λίγο πριν επισκεφτεί το επόμενο ζώδιο. Όταν το άτομο γεννιέται με έναν πλανήτη στις 29 μοίρες, τότε υπάρχει επιπλέον έμφαση σε αυτόν το πλανήτη. Δείχνει πως το άτομο ίσως έχει δυσκολίες στο να καταφέρει να αξιοποιήσει την ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη. Το μάθημα που πρέπει να πάρει σε αυτή τη ζωή, είναι να καταλάβει πως πρέπει να χειριστεί την ενέργεια του πλανήτη, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να προοδεύσει καθολικά και πνευματικά.
 


Παρακάτω, υπάρχει η ανάλυση της 29η μοίρας του κάθε πλανήτη. Στο προσωπικό μας χάρτη θα πρέπει να υπολογίσουμε και τον οίκο και το ζώδιο της αναιρετικής μοίρας για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου  πλανήτη.

 
 
ΗΛΙΟΣ:   Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τη θέληση και τη δύναμη της ζωής. Ο Ήλιος τοποθετημένος σε αυτή τη μοίρα δείχνει  πως το άτομο έχει ισχυρά  κίνητρα  που αποτελούν εφαλτήριο για  αλλαγές στη ζωή του.  Πρόκειται για την αυτό-βελτίωση και προσπάθεια του ατόμου να ανέβει  σε άλλο επίπεδο και ποιότητα ζωής. Είναι  μια Καρμική τοποθέτηση. 

 
ΣΕΛΗΝΗ:   Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα. Η Σελήνη σε αυτή τη μοίρα προσδίδει στο άτομο πλούσιο συναισθηματικό κόσμο ή αντίθετα μια αποξένωση σε ότι αφορά το συναίσθημα.  Μπορεί να βιώσει το τέλος μιας θυελλώδους  κατάστασης ή να ζει έντονο δράμα στη ζωή του.






ΕΡΜΗΣ:  ΟΕρμής αντιπροσωπεύει τις διανοητικές ικανότητες  του ατόμου. Η αναιρετική μοίρα εδώ, δηλώνει την επίτευξη και ολοκλήρωση ενός πνευματικού κύκλου ή την απόφαση της απότομης διακοπής του κύκλου αυτού. Επίσης είναι δείκτης της αποφοίτησης ή της αποτυχίας σε κάποια εκπαιδευτική  ενασχόληση του ατόμου.



 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ:  Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη και την ομορφιά.  Η Αφροδίτη στην μοίρα αυτή δηλώνει το τέλος του κύκλου μιας ερωτικής σχέσης.  Ίσως υπάρχει η αίσθηση ότι το άτομο δεν έχει να εισπράξει ή να προσφέρει κάτι περισσότερο στη σχέση αυτή.  Το ζώδιο και ο οίκος της Αφροδίτης, μπορούν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.


ΑΡΗΣ:   Αντιπροσωπεύει  την ενέργεια και την σεξουαλική επιθυμία. Η αναιρετική μοίρα  εδώ  δηλώνει έναν άνθρωπο υπερενεργητικό ή υποτονικό. Υπάρχει επίσης  η τάση για προβλήματα υγείας που δύσκολα επιλύονται.  Με τον Άρη σε αυτή τη μοίρα μπορεί να σημειωθεί αύξηση ή μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας του ατόμου. 
 

 
 
 
 
 
ΔΙΑΣ:   Ο Δίας αντιπροσωπεύει την επέκταση και την υπερβολή. Έτσι, η αναιρετική μοίρα εδώ, σημαίνει μια υπερβολή σε οτιδήποτε.  Για περισσότερες λεπτομέρειες σε ποιο τομέα της ζωής μας υπάρχει αυτή η υπερβολή ή επέκταση, πρέπει να εξετάσουμε  το ζώδιο και τον οίκο στον οποίο ο Δίας βρίσκεται.



ΚΡΟΝΟΣ:  Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τον περιορισμό και την άρνηση. Η αναιρετική μοίρα εδώ σημαίνει πίεση, άρνηση και μίκρεμα σε οποιαδήποτε κατάσταση.  Για περισσότερες λεπτομέρειες σε πιο σημείο της ζωής μας μπορεί να υπάρξει αυτή η μείωση, χρειάζεται  να εξετάσουμε το ζώδιο και τον οίκο στον οποίο ο Κρόνος βρίσκεται.
 
 
ΟΥΡΑΝΟΣ:   Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει το χάος και τις φυσικές καταστροφές. Επομένως, όταν ο Ουρανός βρίσκεται σε αυτή τη κρίσιμη μοίρα, υποδηλώνει  μια υπερβολή ή το αντίθετο σε μια φυσική καταστροφή. Επίσης η 29η  μοίρα εδώ, μπορεί να δείχνει ένα άνοιγμα δρόμου, ή νέα ξεκινήματα μετά από κάποιες αναταραχές.


ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ:  Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει το υποσεινηδητο και τη φυλάκιση. Η κρίσημη μοίρα εδώ μπορεί να φέρει σύγχηση και ενοχές. Επίσης έχει σημειωθεί η κατανάλωση  ναρκωτικών ουσιών. Η αρνητικότητα του Ποσειδώνα, και η ρίζα του κακού μπορεί να φανεί από τον οίκο και το ζώδιο.




ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ:   Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει όλα τα κρυμμένα θέματα στη ζωή μας. Επομένως, ο Πλούτωνας στην αναιρετική μοίρα δηλώνει ότι υπάρχουν υπόγειες καταστάσεις ή βαθιά κρυμμένα μυστικά. Το ζώδιο και ο οίκος εκεί, θα δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ:  Η 29η μοίρα στο Β. Δεσμό είναι μια καρμική τοποθέτηση και παρουσιάζει τα θετικά και ακριβά δώρα που έρχονται στη ζωή μας.

 
 
ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ:  Η αναιρετική μοίρα εδώ δηλώνει την  εξωστρέφεια και τη θετική ενέργεια που απελευθερώνει το άτομο προς τον έξω κόσμο. Είναι επίσης μια καρμική τοποθέτηση.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology