Tuesday, March 25, 2014

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ.



Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ/ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ:

Προβλήματα μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις του, διότι η ερωτική του ζωή μπορεί να είναι χαοτική, και τα ανεξέλεγκτα πάθη του να τον οδηγήσουν σε απιστίες. Σε γενικές γραμμές, οι όψεις αυτές σηματοδοτούν δυσκολίες στις σχέσεις και το γάμο.  Ανεντιμότητα, ζήλια, αισθήματα κτητικότητας , χωρισμοί και εχθρότητες είναι κάποια από τα ενδεχόμενα, τα οποία δεν οφείλονται απαραίτητα μόνο στο άτομο που έχει τις όψεις αυτές, αλλά μπορεί να προέρχονται και από τη πλευρά του συντρόφου.


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ/ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ:

Οι όψεις αυτές στο γενέθλιο χάρτη δείχνουν ένα άτομο καλόκαρδο και γενναιόδωρο, το οποίο θα βοηθήσει τους φίλους σε ώρα ανάγκης. Πολλές φορές αποφεύγει τις δυσκολίες για να μην δημιουργήσει αναστάτωση στα αισθήματα των άλλων. Καλοπερασάκιας και επιπόλαιος, χαρακτηριστικά που θα τον οδηγήσουν σε απώλειες λόγω απροσεξίας. Έχει μεγάλη εκτίμηση στη πολυτέλεια και ομορφιά, και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο. Δεν είναι ικανός να συγκεντρώσει χρήματα λόγω της υπερβολικής του σπατάλης.  


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ/ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ:

Το άτομο εμφανίζεται απόμακρος, επιφυλακτικός , αδιάφορος και δύσκολα  εκφράζει τα συναισθήματά του. Συνήθως είναι τσιγκούνης με τα συναισθήματα του αλλά και με τα χρήματα του. Είναι σοβαρός και συνεπής στα καθήκοντα του. Η αυστηρή και απόμακρη στάση του, τον κάνει μοναχικό. Οι όψεις αυτές δείχνουν δυσκολίες με το αντίθετο φύλο, καθυστέρηση γάμου, προβλήματα λόγω διαφοράς ηλικίας, ανατροπές, και ατυχίες προερχόμενες από ηλικιωμένα άτομα, γονείς ή συγγενείς. Υπάρχει  πιθανότητα να έχει οικονομικές απώλειες από εσφαλμένες  επενδύσεις. 

 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ/ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ:

Το άτομο με αυτές τις όψεις στο χάρτη του χαρακτηρίζεται  εκκεντρικός, είναι απρόσμενος ,και κυνηγάει την περιπέτεια. Η αισθηματική του ζωή είναι έντονη, γεμάτη ανατροπές. Είναι αυθόρμητος και έχει τη τάση να ερωτεύεται εύκολα. Οι σχέσεις του έχουν ελάχιστη διάρκεια. Όσο γρήγορα ξεκινάνε, τόσο απότομα τελειώνουν. Οι σχέσεις του δεν ακολουθούν τον παραδοσιακό, αρμονικό ρυθμό, και αυτό επειδή διαλέγει συντρόφους που δεν είναι διαθέσιμοι. Οι όψεις δείχνουν προβλήματα και στον γάμο του λόγω της επιπολαιότητας του. Στα οικονομικά του μπορεί να προκύψουν προβλήματα από άπιστους φίλους, συνεταίρους, καθώς και από ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις.

 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ/ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ:

Οι όψεις αυτές μαρτυρούν ότι το άτομο αναζητά την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή του. Πιθανόν να έλκεται από τις τέχνες- τη μουσική, τη ζωγραφική, το θέατρο ή το χορό. Οι όψεις επίσης σηματοδοτούν έναν άνθρωπο υπερβολικά ρομαντικό, τα αισθήματα του είναι τόσο θαμπά, φαντάζεται τον ιδανικό έρωτα και όλα αυτά  μπορεί να τον οδηγήσουν στο να επιλέγει λάθος συντρόφους. Οι συγκεκριμένες γενέθλιες όψεις σηματοδοτούν  απογοητεύσεις, περιπλοκές και σκάνδαλα στο γάμο του. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να προκύψουν απώλειες από απάτη και ίντριγκες.

 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ/ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ:

Η ερωτική ζωή του ατόμου είναι έντονη. Του αρέσουν οι δυνατές συναισθηματικές περιπέτειες, και θέλει να έχει την εξουσία σε μια σχέση. Έχει ικανότητες να βοηθήσει στα προβλήματα των άλλων, όμως η δικιά του σεξουαλικότητα με τέτοιες όψεις μπορεί να εμποδίζεται από κάποια ψυχολογική αίτια. Τρανταχτές αλλαγές στα οικονομικά του.

 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ/ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ:

Το άτομο επιδιώκει ευχάριστες στιγμές στην ερωτική του ζωή, γνωρίζει τι σημαίνει καλοπέραση, έχει μια έντονη προσωπικότητα, αλλά δεν είναι πάντα ειλικρινείς με τους άλλους και κυρίως  με τον εαυτό του.

 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ/ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ:

Το άτομο έχει έντονα συναισθήματα, αλλά δεν μπορεί να εκφραστεί πολύ εύκολα σε μια σχέση.  Αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε εμπόδια στην προσωπική του ζωή καθώς και στην καριέρα του.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ/ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ:

Η παιχνιδιάρικη συμπεριφορά του ατόμου, και το συνεχόμενο φλερτ μπορεί να καταντήσει κουραστικό σε μια σχέση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology