Sunday, January 26, 2014

Η ΔΙΕΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ.




Από το πρώτο οίκο :  Όταν ο Δίας κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο, τότε σηματοδοτεί  την έναρξη ενός νέου κύκλου ανάπτυξης. Εδώ τονώνονται η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση, η γενναιοδωρία του ατόμου. Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι εποχή ευκαιριών και τύχης. Επειδή ο Δίας είναι πλανήτης της επέκτασης, και ο πρώτος οίκος αφορά την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, θέλει προσοχή στη δίαιτα του αυτό το διάστημα.

 
Από το δεύτερο οίκο:  Όταν ο Δίας περνάει από αυτό το οίκο, ευνοεί οικονομικά ζητήματα. Ένα απρόσμενο κέρδος, μια συμφέρουσα αγορά, μια γενικότερη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης είναι πράγματα πιθανά να συμβούν. Όμως επειδή ο πλανήτης αυτός έχει τη τάση να μεγεθύνει τα θέματα ενός οίκου, εδώ θέλει προσοχή στις καταναλωτικές σας διαθέσεις.


Από το τρίτο οίκο:  Όταν ο Δίας κάνει τη διέλευση του από το τρίτο οίκο, ευνοεί τις σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες. Οι σκέψεις γίνονται πιο ρεαλιστικές, και οι σπουδές έχουν θετικές εξελίξεις. Η διέλευση αυτή ευνοεί γενικά την επικοινωνία και τα ταξίδια κάθε είδους. Είναι ευκαιρία αυτή τη περίοδο να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή μια ηλεκτρονική συσκευή πχ. κινητό, υπολογιστή.

Από το τέταρτο οίκο:  Ο Δίας εδώ φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού. Υπάρχει βελτίωση στις σχέσεις με τους γονείς. Όσοι έχουν δική τους οικογένεια, μπορεί να περιμένουν ευχάριστα τον ερχομό ενός νέου μέλους. Ευνοούνται οι μετακομίσεις ή ανακαινίσεις  της κατοικίας αυτή την εποχή.


Από το πέμπτο οίκο:  Εδώ ο Δίας δωρίζει περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, ταξίδια αναψυχής, σπορ και δημιουργικές δραστηριότητες. Η διάθεση  για τυχερά παιχνίδια αυξάνεται.  Θέλει ιδιαίτερη προσοχή όμως να μην ξεγελαστείτε. Ο Δίας επίσης μπορεί να παίξει το ρόλο του πελαργού.

Από το έκτο οίκο:   Στον 6ο οίκο ο Δίας σηματοδοτεί λιγότερη πίεση και συνθήκες βελτιωμένες στο χώρο εργασίας. Μία προαγωγή ή ακόμη και ένα καινούργιο επάγγελμα μπορεί να παρουσιαστεί. Η καθημερινότητα κυλά πιο ευχάριστα αυτή την εποχή. Η διέλευση του Δία σημαίνει επίσης δύναμη, ζωτικότητα και καλή υγεία. Κατάλληλη εποχή κιόλας για να αποκτήστε κατοικίδια.

Από τον έβδομο οίκο:  Η διέλευση αυτή μπορεί να σημαίνει καλύτερες σχέσεις με το σύντροφο, νέες συνεργασίες, νέος συνέταιρος, ή ένας πολύ καλός φίλος που θα σας σταθεί αυτή τη περίοδο. Καμιά φορά, η παρουσία του Δία στο 7ο οίκο, σημαίνει ακόμη και τη διάλυση μιας συνεργασίας. Ευνοούνται επίσης οι νομικές υποθέσεις αυτή τη περίοδο.
 

Από τον όγδοο οίκο:  Ο Δίας στον 8ο οίκο ευνοεί τα οικονομικά. Ευκαιρία είναι να πάρετε εκείνο το δάνειο, εφάπαξ, αποζημίωση, αύξηση μισθού ή γενικά έσοδα που προέρχονται από τρίτα πρόσωπα. Κατάλληλη εποχή επίσης είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.  

Από τον ένατο οίκο:   Ο Δίας στον 9ο οίκο δίνει την ευκαιρία για μακρινά ταξίδια,  ανώτερες σπουδές, εργασία στο εξωτερικό, ή  ακόμη και παραμονή στο εξωτερικό.


Από το δέκατο οίκο:   Η διέλευση του Δία από το δέκατο οίκο είναι ευνοϊκή, διότι υπάρχει πρόοδος και άνοδος στη καριέρα. Πολλές φορές ο Δίας εδώ δείχνει το γάμο σαν κοινωνική αποκατάσταση.
 


Από τον ενδέκατο οίκο: Ο Δίας εδώ διευρύνει το κοινωνικό  κύκλο. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν. Ευνοείται η συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, καθώς και τα επαγγελματικά σας, που από το προηγούμενο χρόνο θα φέρουν τώρα απολαβές.




Από το δωδέκατο χρόνο:  Μια ευνοϊκή περίοδος για διαλογισμό, και ξεκούραση.  Θα υπάρχει ηθική ικανοποίηση στη βοήθεια που θα παρέχετε σε άλλους. Ορισμένοι αυτή τη περίοδο μπορεί να ξεκινήσουν μια κρυφή σχέση.  Κάποιο πρόβλημα υγείας που υπήρχε και δεν ήταν αντιληπτό, ίσως βγει στην επιφάνεια τώρα.

















No comments:

Post a Comment

Numerology