Monday, January 6, 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-2014


(24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου)

ΓΕΝΙΚΑ-ΥΓΕΙΑ

Το πρώτο εξάμηνο του 2014, η υγεία σας θα σας απασχολήσει αρκετά.  Ο Κρόνος στο Σκορπιό στο 1ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα κούρασης, πόνο στις αρθρώσεις, και γενικές παθήσεις των οστών.

 Ας μην ξεχάσουμε πως ο Κρόνος στο Σκορπιό, πάλι και φέτος, σας καλεί να αναλάβετε ευθύνες και να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω σας.

Δώστε προσοχή στις  σκληρές όψεις Ουρανός- Άρης μέσα στο πρώτο εξάμηνο, διότι μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς και ατυχήματα ή κάποια νοσηλεία.   Ένας σωστός συνδυασμός χαλάρωσης και γυμναστικής θα βοηθήσει αρκετά στην ένταση.

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, η καριέρα σας θα είναι το επίκεντρο απασχόλησης. Πολλά υποσχόμενη, με σημαντικά επιτεύγματα. Ο Δίας στο 10ο οίκο σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να επεκταθείτε στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, και να ανεβείτε μια σκάλα πιο πάνω στη καριέρα σας, αποκτώντας την αναγνώριση που δικαιούστε.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο πλανήτης Ποσειδώνας  ρομαντικός και γεμάτος ελπίδες, θα παραμείνει στον 5ο οίκο σας, στον οίκο της αγάπης και δημιουργίας. Κατά έναν τρόπο, αυτό είναι καλό, μιας και ακυρώνει ή  ελαφρύνει κάπως, τη περιοριστική θέση  του Κρόνου στο ζώδιο σας.

Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας ζει σε σουρεαλιστικές σφαίρες και αυτό μάλλον είναι ανεπαρκές: Οι ιστορίες αγάπης που γεννιούνται κάτω από το φτερό της, σπάνια γίνονται σάρκα και οστά, και αν ποτέ γίνουν, θα είναι διφορούμενες ή αβέβαιες. Από αυτή την άποψη, θα πράξετε σωστά, δηλαδή πρακτικά και ρεαλιστικά  κάτω από τη διέλευση του Κρόνου.  Ωστόσο, κάτω από αυτή τη αναποφάσιστη επίδραση του Κρόνου-Ποσειδώνα, « άλλα θα μαρτυράει η καρδιά και άλλα θα λέει η λογική».

Φαίνεται πως υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να σκεφτείτε όσον αφορά τις σχέσεις, λόγω της ανάδρομης πορείας  της Αφροδίτης  στον οίκο των σκέψεων και επικοινωνιών.

Κοιτάζοντας τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του 7ου ηλιακού οίκου, οίκος των σχέσεων, και οι διελεύσεις της θα έχουν προφανώς αντίκτυπο στις σχέσεις. Και μιας και θα είναι σε ανάδρομη κίνηση μέχρι το Μάρτιο του 2014, η Αφροδίτη  μπορεί να φέρει γεγονότα που θα οδηγούν στα εξής ερωτήματα:            « Είμαι στη σωστή σχέση?» , « Τι προσδοκίες  έχω από το σύντροφό μου?» , « Τι περιμένω από μια σχέση?» και τέτοιου είδους  ερωτήσεις.

Η επικοινωνία αυτή τη περίοδο, θα είναι απαραίτητη για τον Σκορπιό. Είναι καλό να συζητάτε το πώς νοιώθετε και τι έχετε στο μυαλό σας, ίσως ακόμη να διαπραγματευτείτε με τον σύντροφο σας, κάτω από ορισμένες συνθήκες,  τη συγκατοίκηση σας. Επίσης, η σχέση μπορεί να συμπεριλαμβάνει έντονη αλληλογραφία ή πολλά ταξίδια.

Για ορισμένους Σκορπιούς, οι διελεύσεις της Αφροδίτης, μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια θαμμένες ερωτικές περιπέτειες του παρελθόντος, ή βαθιές κρυμμένες απογοητεύσεις.

Η ατμόσφαιρα θα είναι χαλαρή τον Απρίλιο του 2014. Το Μάιο του 2014, ενδέχεται να εμφανιστούν προβλήματα με συνεταίρους.

Τον Ιούνιο,  Αύγουστο,  τέλη Οκτωβρίου, και η πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη , θα είναι χρονικά διαστήματα αρμονίας και επιτευγμάτων.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Κρόνος θα παραμείνει στο Σκορπιό μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου αυτής της χρονιάς, με τις ευθύνες και τους περιορισμούς του, αλλά και με την πρόσκληση του για βάθος, ποιότητα και αντοχή.  Υποτίθεται πως από το περασμένο έτος, είχατε αρκετή κατάρτιση όσον αφορά την υπομονή και επιμονή, και έτσι φέτος, οι δοκιμασίες  που καλείστε να περάσετε, θα είναι πιο εύκολες.  Αυτό θα ήταν καλό, διότι ο Ουρανός,  ο οποίος βρίσκεται στον οίκο της εργασίας σας, θα σας ταλαιπωρήσει  στο πρώτο μέρος του 2014, ακόμα και ο Άρης, κυβερνήτης του Σκορπιού , του 6ο  οίκου εργασία σας.

Δεν προβλέπονται προβλήματα σχετικά με τη θέση του Σκορπιού ή την εξουσία του, και οι κύριοι στόχοι δεν θα τεθούν σε κίνδυνο.  Ωστόσο, πρόκειται  για ειδική προσπάθεια στις τρέχουσες εργασίες,  για να αποφύγετε το στρες, την υπερφόρτωση, την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών, ή και σε σπάνιες περιπτώσεις ,ατυχήματα στο χώρο εργασίας.

Μερικές φορές και η πληροφόρηση θα είναι μπλοκαρισμένη. Θα υπάρξουν  μπερδέματα στην επικοινωνία, μπορεί να χαθούν έγγραφα, ο εξοπλισμός στο γραφείο σας μπορεί να χαλάσει κ.λπ. Μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος για σας τους Σκορπιούς, στην οποία θα είναι πολύ σημαντικό  να κάνετε μια προετοιμασία σε ότι αφορά τις δραστηριότητες σας, και να προσπαθήσετε να μην το παρακάνετε. Αν μπορείτε, μεταφέρετε ένα μέρος των αρμοδιοτήτων σας σε άλλους.

Όμως, ακόμη και το πρώτο μέρος του 2014, οι σπουδές μπορεί να πραγματοποιηθούν με περισσότερη δυσκολία, καθώς και οι συνεντεύξεις και οι  εξετάσεις θα χρειαστούν σοβαρές προετοιμασίες, ώστε να έχετε εκείνα τα θετικά αποτελέσματα.

Ευτυχώς τον Ιούλιο, οι αντίπαλες πλανητικές συνθέσεις θα διαλυθούν, και ο Δίας θριαμβευτικά θα μπει στο 10ο οίκο, στον οίκο της καριέρας σας, δίνοντας σας τις ευκαιρίες και προκλήσεις που τόσο περιμένατε.

Από το καλοκαίρι του 2014 έως το καλοκαίρι του 2015, οι Σκορπιοί να περιμένουν την επαγγελματική πρόοδο, άνοδο και επιτυχία. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες και εκεί θα εμφανιστούν οι αναμενόμενες, καλύτερες αλλαγές. Όλα θα κυλήσουν πιο εύκολα. Ούτε ο Κρόνος δεν θα μπορεί να αντισταθεί!

Σταδιακά, η οικονομική κατάσταση θα δείξει σημάδια ότι καλυτερεύει.!

 
 
 
 
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology