Saturday, January 11, 2014

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ..


 Έφτασε πάλι η στιγμή, για μια ακόμη αστρολογική  μετακίνηση,  καθώς ο Ερμής εισέρχεται  στο ζώδιο του Υδροχόου, εγκαταλείποντας τον αυστηρό και συντηρητικό Αιγόκερω.  Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, μην εκπλαγείτε αν το σύμπαν σας φέρει κάποιες παράξενες , αλλά εφευρετικές λέξεις και τολμηρές σκέψεις.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Ο Ερμής, αγγελιοφόρος των θεών στην ελληνική μυθολογία,  κυβερνά τη νοημοσύνη αλλά και τις σκέψεις. Κυβερνήτης των Διδύμων και Παρθένων, τώρα  επισκέπτεται το ζώδιο του αέρα, της διάνοιας και αυθεντικότητας, αναφλέγοντας μια ενέργεια που θα σας κάνει πιο ευέλικτους, πιο ξύπνιους και με περισσότερες εφευρετικές ιδέες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης , πολλές θα είναι φορές που θα εκφωνήσετε τη λέξη  «eureka». Η ηλεκτρική ενέργεια του Ουρανού κυβερνά τον Υδροχόο, που συχνά ευθύνεται  για φρέσκιες, νέες ιδέες και μεγάλες στιγμές ανακάλυψης. Σκέψεις που αφορούν το κατεστημένο, θα εξαφανιστούν αυτή τη περίοδο.

Ενώ  η συμβατική σοφία και δύναμη, δεν θα εκτιμήσουν τέτοια ελεύθερη εμβέλεια, μην απορρίψετε αυτούς τους πολύτιμους λίθους! Θα έχετε άφθονες ιδέες αυτό τον καιρό, που μπορείτε κάλλιστα να τις αποθηκεύσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ερμής κυβερνά επίσης όλη τη σφαίρα επικοινωνιών--- τα γραπτά, τα  προφορικά, και τα ηλεκτρονικά. Με την επιρροή του Υδροχόου, οι συζητήσεις θα είναι απρόσμενες, ιδιόμορφες, αλλά με πολύ ενδιαφέρον.

Οι συζητήσεις μπορεί να κυμαίνονται από ένα απλό έως το πιο αλλόκοτο θέμα. Με αυτή τη διέλευση όλα να τα περιμένετε. Ταμπού δεν θα υπάρχουν. Αφήστε τα λόγια σας να ρέουν ελεύθερα!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΦΙΛΟΙ.

Οι σκέψεις και τα λόγια δεν έχουν νόημα εάν δεν υπάρχουν φίλοι για να τα μοιραστείτε. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είναι πιθανόν να κάνετε διάφορες συζητήσεις με παράξενους φίλους. Το ζώδιο αυτό είναι αρκετά πνευματικό, με μια υπέροχη ανθρωπιστική πλευρά.

 Εάν ψάχνετε για να συνδεθείτε με νέα και ενδιαφέροντα άτομα ή να διερευνήσετε νέα θέματα με τους ήδη υπάρχοντες φίλους σας, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή.

Θα σας συμβούλευα να κρατήστε τις σχέσεις σας, περισσότερο σε πνευματικό επίπεδο παρά σε συναισθηματικό. Δεν χρειάζεται να αποφεύγετε εγκάρδιες συζητήσεις, αλλά θα υπάρχει καλύτερη εύνοια εάν η επικοινωνία παραμένει σε λογικό επίπεδο.

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της διέλευσης αυτής, για να ερευνήσετε το δικό σας κόσμο έξω από τους φραγμούς της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


 

No comments:

Post a Comment

Numerology