Wednesday, January 15, 2014

Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ (2013-2014)


 

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της επιθετικότητας, του πάθους, του πολέμου, της σύγκρουσης και της ανεξαρτησίας.

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας,  πως κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, αυτό που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να ξεκινήσετε την  οποιαδήποτε δραστηριότητα στον οίκο που θα κάνει τη διέλευση του, διότι δεν θα φέρει τα επιθυμητά  αποτελέσματα.  

Η διαμονή του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα διαρκέσει περίπου επτά μήνες:
Στις 7 Δεκεμβρίου 2013,  ο Άρης εισήλθε στο Ζυγό.
Στις 2 Μαρτίου 2014, ο Άρης στο Ζυγό γίνεται ανάδρομος.
Στις 20 Μαΐου 2014, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό.
Στις 26 Ιουλίου 2014, ο Άρης θα μπει στο ζώδιο του Σκορπιού.

 

Δείτε πως θα επηρεάσει τον ωροσκόπο σας πιο κάτω:

 
ΚΡΙΟΣ:  Εάν ο ωροσκόπο σας ανήκει στο ζώδιο του Κριού, ο Άρης θα επηρεάσει τον 7ο  οίκο των σχέσεων. Κατά το  διάστημα αυτό,  μπορεί να δώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια στις σχέσεις σας. Προσοχή, διότι η υπερβολική ενέργεια μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ρήξεις στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ:  Εάν ο ωροσκόπο σας ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, ο Άρης θα επηρεάσει τον 6ο οίκο της εργασίας και υγείας. Κατά τη χρονική περίοδο αυτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με θετικό τρόπο την ενέργεια  στη δουλειά σας. Προσοχή, διότι ο Άρης μπορεί να σας κάνει πιο επιθετικούς , δημιουργώντας εντάσεις και ρήξεις στον εργασιακό σας τομέα. Ο Άρης επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει στη καλυτέρευση της υγεία σας. Ευκαιρία είναι, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής  σε συνδυασμό με μια σωστή δίαιτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο ωροσκόπος ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, ο Άρης θα επηρεάσει τον 5ο οίκο του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργίας και της διασκέδασης. Αυτό το διάστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια σας για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή απλά να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας. Έχετε όμως υπόψη ότι ο Άρης είναι πλανήτης της δράσης και του πολέμου, και μπορεί να σας κάνει πιο εριστικούς με τα παιδιά σας ή με το σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε ο Άρης θα επηρεάσει τον 4ο οίκο σας, οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό το διάστημα, μπορείτε να δώσετε περισσότερη ενέργεια στο σπίτι σας, ή απλά να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας. Με τον Άρη στο 4ο οίκο, είναι ευκαιρία να επισκευάσετε ή να διαμορφώσετε το χώρο του σπιτιού σας.  Προσοχή σε εντάσεις και καυγάδες  ανάμεσα στα  μέλη της οικογένεια σας.

 
ΛΕΩΝ:  Εάν ο ωροσκόπος σας ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, τότε η διέλευση του  Άρη θα επηρεάσει τον 3ο οίκο,  οίκο της επικοινωνίας, ο οίκος στον οποίο ανήκουν τα αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες και τα κοντινά ταξίδια. Αυτό τον καιρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερη ενέργεια για να  επικοινωνήσετε με άλλους μέσω  διαδικτύου ή  τηλεφώνου κ.λπ. Μπορεί επίσης να έχετε παραπάνω υποχρεώσεις ή να κάνετε πιο συχνά κοντινά ταξίδια. Είναι μια περίοδος που μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο με τ’  αδέρφια σας. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, θέλει ιδιαίτερη προσοχή  στην οδήγηση και σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με τα’ αδέρφια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν ο ωροσκόπος σας ανήκει στη Παρθένο, τότε ο Άρης θα επηρεάσει τον 2ο οίκο, οίκο των εισοδημάτων και των αξιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορείτε να επικεντρώσετε την ενέργεια σας στη διαχείριση ενός έργου, ή στη τοποθέτηση χρημάτων κι δημιουργία ιδεών. Λάβετε υπόψη πως ο τομέας αυτός στο χάρτη σας, σχετίζεται επίσης με τις προσωπικές σας αξίες.  Ακόμη και αν εργάζεστε περισσότερο για να αυξήσετε το εισόδημα σας, μπορεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα απ’ ότι πρέπει, καθώς ο Άρης δημιουργεί ανασφάλειες  με αποτέλεσμα  να έχετε την έντονη ανάγκη για την απόκτηση υλικών.

ΖΥΓΟΣ: Εάν ο ωροσκόπος σας ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, ο Άρης θα επηρεάσει το 1ο οίκο, ο οίκος που έχει να κάνει με τον εαυτό σας. Κατά τη περίοδο αυτή, ο Άρης μπορεί να σας εμπλουτίσει με πολύ ενέργεια. Ίσως αισθανθείτε πως μπορείτε να εξαντλήσετε την ενέργεια σας, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Απλά, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην υπερβολική και έντονη δράση για να μην φτάσετε στο σημείο να νοιώθετε ατονία. Ο Άρης εδώ, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις δημιουργώντας μια τάση για λιγότερη υπομονή, και περισσότερους καυγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Εάν ο ωροσκόπος σας είναι στο Σκορπιό, ο Άρης θα επηρεάσει τον 12ο οίκο, ο οίκος των κρυμμένων μυστικών, του υποσυνείδητου, του κάρμα, των νοσοκομείων και των φυλακών. Κατά τη διάρκεια αυτή, θα χρησιμοποιήσετε την ενέργεια σας για κάποια μυστική διαχείριση ενός έργου, μυστικές σχέσεις, ή ξοδεύοντας ενέργεια κάνοντας πράγματα που θα είναι δική σας κρυφή επιθυμία. Είναι επίσης μια εποχή για να κάνετε διαλογισμό. Η ενέργεια σας μπορεί να είναι χαμηλή σε αυτή τη φάση.  Αν χρειάζεστε  ξεκούραση, τότε φροντίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Δώστε επίσης, περισσότερη προσοχή στα όνειρα σας, διότι το υποσυνείδητο σας είναι πιο δραστήριο αυτή τη περίοδο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ:  Εάν ο ωροσκόπος σας ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη, τότε ο Άρης θα επηρεάσει τον 11ο οίκο σας, οίκο των φίλων, ομάδων, οργανισμών, ελπίδων και ονείρων. Κατά τη διάρκεια αυτή, μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο με τις ομάδες που δραστηριοποιήστε ή με φίλους. Ο Άρης είναι ένας πλανήτης δραστήριος και μπορεί να προκαλεί εντάσεις όταν είναι ανάδρομος, γι’ αυτό σιγουρευτείτε να μην είστε εσείς επιθετικοί με τους φίλους σας. Είναι σίγουρα μια περίοδος που βρίσκεστε συνεχώς έξω, και διευρύνεται τους κοινωνικούς σας κύκλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον Αιγόκερω, τότε ο Άρης θα επηρεάσει τον 10ο οίκο, οίκο της φήμης και αναγνώρισης.  Περισσότερη ενέργεια θα δώσετε στη κοινωνική σας υπόσταση. Ίσως εργάζεστε σκληρά να γίνετε γιατρός, δικηγόρος, ή απλά για να οργανώσετε ένα γάμο. Είναι μια εποχή πάντως, που δίνετε όλη τη προσοχή και ενέργεια σας ώστε ν’ ανέβετε τη σκάλα της ιεραρχίας. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει ώστε να μην βρεθείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις με τους ανώτερους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Εάν ο ωροσκόπος σας ανήκει στον Υδροχόο, τότε ο Άρης θα επηρεάσει τον 9ο οίκο σας, οίκο των μακρινών ταξιδιών, εκδόσεις, εισαγωγές-εξαγωγές, ανώτατη εκπαίδευση, διδασκαλία,  και ξένες χώρες. Κατά τη διάρκεια αυτή, μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από άλλα μέρη του κόσμου, ή να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Μπορεί να είναι επίσης  κατάλληλη εποχή ώστε να εκδώσετε κάτι δικό σας. Ίσως περνάτε το χρόνο σας διδάσκοντας ή απλά συνεχίζετε μια μετεκπαίδευση.  

ΙΧΘΕΙΣ:  Εάν ο ωροσκόπος σας ανήκει στους Ιχθύες, τότε ο Άρης θα επηρεάσει τον 8ο οίκο σας, ο οίκος των κοινών πόρων, της σεξουαλικής οικειότητας. Κατά τη διάρκεια αυτή, ίσως περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφο σας. Η ενέργεια σας μπορεί να είναι τόσο έντονη, που να έχετε την απόλυτη επιθυμία για μια πιο στενή σωματική επαφή με το σύντροφό σας. Μπορεί να είναι επίσης μια κατάλληλη εποχή για να τακτοποιήσετε εκείνες τις οφειλές προς τρίτους ή να ρυθμίσετε ένα δάνειο.



 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology