Friday, January 3, 2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-2014


 

(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ.

 

Το νέο έτος θα σας φέρει πολλές προκλήσεις και ευκαιρίες που θα θέσουν σε δοκιμή τις αντοχές σας.  Μια σειρά ευκαιριών  προσαρμοσμένες στο δικό σας χαρακτήρα. Παρθένοι  είστε, οπότε μια προετοιμασία είναι απαραίτητη για σας, ώστε να μην βρεθείτε ξαφνικά αντιμέτωποι  με  απρόσμενες αλλαγές. (Παρθένοι χωρίς έρευνα και προετοιμασία δεν γίνεται?)

Το κεντρικό θέμα της προετοιμασίας, σχετίζεται με το ίδιο σας το μυαλό,  ο τρόπος που σκέπτεστε, οι αντιλήψεις που έχετε  για το περιβάλλον σας, οι γνώσεις και οι επικοινωνίες. Ο Κρόνος στο 3ο ηλιακό σας οίκο, αποκαλύπτει όλες τις αδυναμίες στην επικοινωνία με τους ανθρώπους. Ξεσκεπάζει και τις πραγματικές σας απόψεις και προθέσεις συγγενών σας και ανθρώπων, που μέχρι χθες τους αποκαλούσατε «φίλους/φίλες».  Στη διαδρομή αυτής της μάθησης,  μπορεί να αισθανθείτε απομόνωση και θλίψη, αλλά η πραγματικότητα θα σας συνεφέρει, διότι μόνο έτσι θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια, και όχι πως θα έπρεπε ή θα επιθυμούσατε να είναι τα πράγματα.

Σε συνδυασμό με τις παραπάνω  αλλαγές, ο Δίας που βρίσκεται στον οίκο των κοινωνικών σχέσεων, θα διευρύνει για το πρώτο μισό του χρόνου το κοινωνικό σας κύκλο , βοηθώντας στην επαγγελματική σας εξέλιξη, όμως η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει στα σίγουρα στις αρχές τις επόμενης χρονιάς. Στο 2ο μισό της χρονιάς, θα ξεκινήσετε μια  διαδικασία ξεκαθαρισμάτων των κοινωνικών σας επαφών, που ίσως να είναι οδυνηρό, αλλά απαραίτητο για τη δημιουργία νέου χώρου στη ζωή σας.


 


 
 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology