Saturday, January 25, 2014

ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ


Σήμερα, οι επικοινωνίες θα είναι αυστηρές και επικριτικές.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.

Η παρουσία της Σελήνης στη κατοικία του Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την εσωτερική σας ενέργεια, και να ψάξετε εις βάθος τα συναισθήματα σας και αυτά που χρειάζεται η ψυχή σας.


ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ

Η Σελήνη σήμερα συναντά το Κρόνο και τον Ερμή. Κατά τη διάρκεια των όψεων, υπάρχει μια τάση να ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν αυτοσυγκέντρωση, εξωτερική σοβαρότητα και ανάλυση σε βάθος. Οι επαφές σας σήμερα ωστόσο, θα έχουν μια τάση να είναι αυστηροί και επικρητικοί. Σε κάθε περίπτωση να θυμόμαστε  πως όλοι περνάμε από το κατώφλι της δυσκολίας, ορισμένοι μένουμε καθηλωμένοι στις δυσκολίες, ενώ άλλοι συνεχίζουμε και τις ξεπερνάμε.

ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ.

Σήμερα θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε  λέξεις και κουβέντες απέναντι σε κάποιους που έχουν πιο συντηριτικό μυαλό,  ενώ υπάρχει μια πιθανότητα να αναβληθεί ή να καθυστερήσει μια συνάντηση ή συνομιλία σας. Είναι ιδανική μέρα για βαθιά σκέψη και περισυλλογή.



Οι τυχεροί της ημέρας είναι οι Σκορπιοί, Ιχθύες, και Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί τόσο στα τέλη του β' δεκαημέρου όσο και στο γ' δεκαήμερο.











 

No comments:

Post a Comment

Numerology