Thursday, January 30, 2014

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 2014




Αναθεώρηση στην επικοινωνία και αγάπη.

 
Ο Ιανουάριος μήνας κλείνει με μια λαμπερή Νέα Σελήνη στην 11η  μοίρα του Υδροχόου. Θα πραγματοποιηθεί στις 23.38 μ.μ. ώρα Ελλάδας, και είναι μια σελήνη που θα τονίζει τη συμπόνια και την ευγένεια, φέρνοντας παράλληλα ένα αίσθημα φιλικότητας προς το  οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον. Είναι η κατάλληλη στιγμή για κοινωνικές εκδηλώσεις και επιτεύγματα. Είναι ακόμη πιο σημαντική, αφού ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη του κίνηση, φέρνοντας αναμνήσεις και φιλίες από το παρελθόν, στο προσκήνιο. Θα πρέπει να είσαστε πιο προσεκτικοί  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού και η Αφροδίτη παραμένει Ανάδρομη.



Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ενέργεια ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η Σελήνη στον Υδροχόο, ενθαρρύνει τις ομαδικές δραστηριότητες, τα ομαδικά πρότζεκτ, και οτιδήποτε σχετίζεται με ομαδικές προσπάθειες. Είναι ευκαιρία να δράσετε, έχοντας εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, -να πάρετε ρίσκα, να ζήσετε τη κάθε στιγμή και να νιώσετε τη μαγεία. Η Νέα Σελήνη είναι ένα εσωτερικό κάλεσμα, μια ευνοϊκή περίοδος που μπορεί να εκφράσετε τις ανάγκες σύμφωνα  με τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται ( μέσω του Υδροχόου αυτό το μήνα).



Υπάρχουν όμως διάφορα που μπορεί να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης. Ο Ερμής ενώ θα είναι ανάδρομος, θα μετακινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, πράγμα που σημαίνει ότι οι επικοινωνίες σας θα είναι κάπως απόμακρες, και δικαιολογημένα αφού, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόο. Συχνά, αυτό το «πάντρεμα»  μπορεί να  προκαλεί ανησυχία, αναστάτωση και σύγχυση. Ενώ θα υπάρχει μια θέληση για τρυφερές και στοργικές επικοινωνίες, τα μηνύματα σας μπορεί να μεταφέρονται αλλιώς.

 





Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τα Σταθερά ζώδια (Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους). Αυτοί θα έχουν την ανάγκη να είναι κάπως απόμακροι, και πιο αντικειμενικοί στις σκέψεις και αποφάσεις που θα πάρουν. Για όλους όμως, είναι μια ιδανική μέρα για μια βαθύτερη, ουσιαστική αυτοέκφραση και δημιουργία.  Κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, και θα σημειώστε μεγάλη πρόοδο στη ζωή σας.











No comments:

Post a Comment

Numerology