Wednesday, January 1, 2014

ΙΧΘΕΙΣ-2014.


 

(20 Φεβ-20 Μαρτίου)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Για σας τους Ιχθείς, η χρονιά θα είναι αρκετά αισιόδοξη. Ο Δίας στο Καρκίνο ο οποίος θα βρίσκεται στο 5ο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 16 Ιουλίου, σας υπόσχεται μια θετική ροή σε όλους τους τομείς. Λύσεις θα βρεθούν σε σχεδόν όλα τα εμπόδια που είχατε τη περασμένη χρονιά.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό, σας ωθεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Είναι ευκαιρία φέτος να κάνετε κάποιες προτάσεις ή να δεχτείτε δελεαστικές προτάσεις οι οποίες θα σας ωφελήσουν. Μερικοί από σας, μπορεί να δουλέψετε ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Ίσως κάποιοι άλλοι να χρειαστείτε να αναλάβετε ένα έργο που θα έχει μεγάλη ευθύνη, και το οποίο θα σας αναγκάσει να είσαστε  μακριά από την οικογένεια σας.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, ο Δίας θα επισκεφτεί το ζώδιο του Λέων. Θα βρίσκεται στον 6ο ηλιακό σας, οπότε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, την δουλειά σας, τους εργοδότες σας, θα σας απασχολήσουν.

Το καλοκαίρι, εσείς οι αδέσμευτοι, θα έχετε πιθανότητες να κάνετε καινούργιες  γνωριμίες. Ίσως γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε πολλά να σκεφτείτε όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή. Καλά θα κάνετε να μην είστε και πολύ απαιτητικοί με το/τη σύντροφό σας. Η γκρίνια επίσης, δεν θα βοηθήσει στην ομαλοποίηση της σχέση σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το καλοκαίρι, μέχρι τις 16 Ιουλίου, όπου ο Δίας θα βρίσκεται στον 5ο  ηλιακό σας οίκο, θα έχετε άφθονο χρόνο να δημιουργήσετε καινούργιες παρέες αλλά και να διασκεδάσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να εστιάσετε στα  αισθηματικά σας.  Ο Δίας θα σας ‘’δωρίσει’’   συνθήκες που θα είναι ευνοϊκές για τα ερωτικά σας, θα σας φορτίσει με  κουράγιο και  ενθουσιασμό, θα σας κάνει πιο επιρρεπής στους πειρασμούς, και  πιο αισιόδοξους όσον αφορά τη σεξουαλικότητα σας. Εάν βρισκόσαστε ήδη σε μια σχέση, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη διέλευση του Δία, και να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή.  Ο Δίας, όχι μόνο θα  μεγεθύνει τον αισθησιασμό σας, αλλά και  τη γονιμότητα σας. Υπάρχει η πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό σας οίκο, μαρτυράει ότι ο έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί από μια ήδη υπάρχουσα φιλία, ή από   μέλος της  ομάδας που δραστηριοποιήστε.  Η ερωτική σας διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη  Ιούνιο και Ιούλιο.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στο πρώτο μέρος του 2014, θα ασχοληθείτε με  πυρετώδεις ρυθμούς σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Θα σας απασχολήσουν έντονα οι συναλλαγές, οι εξαγορές, οι  επενδύσεις, οι τράπεζες, ο ασφαλιστικός τομέας και η εφορία. Ο  2 ηλιακό σας οίκος, που σχετίζεται με τα οικονομικά σας θα ενεργοποιηθεί δυναμικά από τους πλανήτες Ουρανό και Άρη, πλανήτες που αντιπροσωπεύουν την επανάσταση, το ρίσκο,  και τη περιπέτεια. Γι αυτό θέλει προσοχή στα  οικονομικά σας, που μια θα πηγαίνουν πάνω και την άλλη κάτω.  Ο ανάδρομος Άρης στο Ζυγό μεταξύ 1 Μαρτίου και 20 Μαΐου δεν ευνοεί οποιεσδήποτε δοσοληψίες και συναλλαγές με το χρήμα.  Θα είναι μάταιες και εκνευριστικές οι προσπάθειες  που θα προσπαθήσετε να κάνετε ώστε να  τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τα οικονομικά σας. 

Το πρώτο μισό του 2014, ευνοούνται ευκαιρίες στο  καλλιτεχνικό τομέα, στη προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων σας. Ίσως να υπάρξουν απρόσμενες ευκαιρίες. Κατά τη διάρκεια του 2014, ο Κρόνος θα παραμείνει στον 9ο οίκο. Ο οίκος των ονείρων, των φιλοδοξιών και της ανώτατης εκπαίδευσης. Πιθανότητες θα υπάρξουν για μερικούς από σας, να κάνετε επίσημες συνεργασίες σε επιστημονικό επίπεδο, όπου και θα χρειαστεί αφοσίωση και συγκέντρωση.

Τον Ιούλιο του 2014, το βάρος της οικονομικής πίεσης θα εξαφανιστεί αφού ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στον οίκο της εργασίας. Με τον Δία στον 6ο οίκο σας, για το δεύτερο μισό του χρόνου, πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να αποκατασταθείτε επαγγελματικά. Ίσως ορισμένοι να βρείτε και δεύτερη δουλειά. Η επιτυχία θα έρθει προς το τέλος της χρονιάς.

 

ΥΓΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Η υγεία σας θα είναι καλύτερη από ότι ήταν πέρσι. Βέβαια με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να σας πιέζει, δεν έχετε καθησυχάσει απόλυτα. Εάν νιώθετε έντονη ατονία, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα φάρμακα. Δοκιμάστε γιόγκα ή  γυμναστική που θα σας τονώσει. Ο Δίας μετά τα τέλη Ιουλίου, θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέων και στον 6ο ηλιακό σας οίκο. Θέματα που αφορούν την υγεία θα ενεργοποιηθούν. Ο Δίας θα φέρει καλά νέα σε σας που έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν με την υγεία σας. Εάν προκύψουν κάποια προβλήματα στη πορεία του χρόνου, δεν θα είναι τόσο σοβαρά όσο νομίζετε. Λίγη προσοχή θέλει το συκώτι . Για σας το παν είναι η εργασία. Όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση εκεί, τότε θα αισθανθείτε  καλύτερα.

Όσοι από σας τους αδέσμευτους, δεν έχετε βρει το ταίρι σας, το σίγουρο είναι πως μέχρι τον Ιούλιο, κάτι καλό θα προκύψει. Εσείς που έχετε ήδη βρει το άλλο σας μισό, μπορεί να σφραγίσετε τη σχέση σας με τα δεσμά του γάμου. Οι επικοινωνίες με την οικογένεια σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα είναι καλές. Πολλοί από σας  σκεφτόσασταν εδώ και καιρό τη μετακόμιση. Η ευνοϊκή περίοδος για μετακόμιση είναι τον Ιούνιο.

 

ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.

Οι ευνοϊκές μέρες για τα οικονομικά και τη καριέρα σας είναι κατά τη διάρκεια  των εκλείψεων. Οι ημέρες της ηλιακής έκλειψης πραγματοποιούνται στις 29 Απριλίου και 23 Οκτωβρίου, και των  σεληνιακών εκλείψεων στις 15 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου. Η πορεία του Δία, που θα βρίσκεται στον 6ο ηλιακό σας οίκο μετά τις 16 Ιουλίου,  επίσης σας ευνοεί σε θέματα που αφορούν την υγεία και  την εργασία σας. Στη διάρκεια, όπου ο Άρης θα είναι ανάδρομος μεταξύ 1 Μαρτίου και 20 Μαΐου, δεν πρέπει να προβείτε σε οικονομικές συναλλαγές.  Ο Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι θετικοί μήνες για τα επαγγελματικά σας. 

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
 


No comments:

Post a Comment

Numerology