Saturday, January 4, 2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2014


(22 Δεκ.-19 Ιανουαρίου)

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 2014

 

Οι πρώτοι επτά μήνες για το έτος 2014, θα είναι αρκετά δύσκολοι για όλα τα ζώδια. Ένας Παρορμητικός Σταυρός θα διαμορφωθεί στον Ουρανό μεταξύ των πλανητών  Πλούτωνα, Ουρανό, Δία και Άρη. Ένας σχηματισμός που θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο, και ο οποίος θα φέρει αρκετές  προστριβές και εντάσεις.

Στο βραχίονα του Παρορμητικού, που χαρακτηρίζεται από τον Πλούτωνα, θα στηριχτεί επίσης η  Αφροδίτη για το πρώτο τρίμηνο του 2014. Η Αφροδίτη και ο Άρης, θα συμμετέχουν σε ανάδρομες πορείες, όπου και θα παραμείνουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στα ίδια ζώδια αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τα ζώδια αυτά να συμπεριφέρονται αχαρακτήριστα.  

Για  τους Αιγόκερους είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στους δυο πιο σημαντικούς  τομείς του ωροσκοπίου, και ο Δίας και Ουρανός στους ακόλουθους δυο (από τους 12 οίκους ). Θα υπάρξει πίεση στη καριέρα τους, στις συνεργασίες, στη διαμονή και ακίνητη περιουσία, γονείς και  οικογένεια. Θα υποβληθούν σε στρες ή αλλαγές, που μπορεί να εμφανιστούν προκλήσεις οι οποίες θα  οδηγήσουν σε επιτεύγματα ή δυσκολίες, αναλόγως τη περίπτωση.

Οι ισχυρότερες ενέργειες θα πυροδοτηθούν  στον άξονα καριέρας/σπίτι (στα οποία προστίθενται γονείς και ακίνητα). Εδώ θα υπάρξουν μεγαλύτερες απαιτήσεις , ασφυχτικές πιέσεις όπου  σωφροσύνη και  σοφία θα πρέπει να επικρατήσει.

Οι Αιγόκεροι είναι  πολύ καλοί στο να χτίζουν στρατηγικές. Εάν εκτιμήσετε τις καταστάσεις προσεκτικά, δημιουργήσετε τις σωστές στρατηγικές και με πολύ υπομονή, τότε θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα πάντα με επιτυχία. Με λίγη τύχη, ο Κρόνος θα είναι με το μέρος σας.

 


 Από τις αρχές του Ιουλίου κι έπειτα, τα πράγματα θα ηρεμήσουν. Οι σχέσεις θα επανέλθουν στη κανονική τους ροή. Ένας φρέσκος αέρας  θα φυσήξει, φέρνοντας θετικές αλλαγές. Επίσης θα φέρει και ενδείξεις   θετικές σχετικά με  αποδοχές και επενδύσεις.                                
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

No comments:

Post a Comment

Numerology