Wednesday, January 1, 2014

ΛΕΩΝ-2014


 

(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Αυτή τη χρονιά, ο Κρόνος θα βρίσκεται στη περιοχή του ωροσκοπίου σου που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, τις ρίζες σου, τα θεμέλια σου και τα προσωπικά σου συναισθήματα. Θα παραμείνει στο 4ο οίκο, μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου. Αυτό που αναζητάς απεγνωσμένα το 2014, είναι την ασφάλεια και την ηρεμία στο προσωπικό σου χώρο, όμως δύσκολα θα τη βρεις.

 Μυστικά θαμμένα,  και πληγές του παρελθόντος, θα βγουν στην επιφάνεια. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις με οικεία πρόσωπα κάτω από την ίδια στέγη. Μπορεί μια επαγγελματική πρόταση, να σας αναγκάσει να φύγετε από τη πόλη και να χρειαστεί να κόψετε δεσμούς με  οικεία πρόσωπα. Μπορεί να υπάρξει η επισημοποίηση μιας σχέσης. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι το ίδιο σου το σπίτι  ένα βάρος, λόγω εξόδων, και να χρειαστεί να μετακομίσεις σε μικρότερο και πιο λειτουργικό χώρο με λιγότερα έξοδα. Όλα αυτά τα σενάρια, συνδέονται με υποχρεώσεις και ευθύνες που καλείσαι  να διευθετήσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο, ψάχνεις απεγνωσμένα τη προσωπική σου αίσθηση ασφάλειας, που δεν θα τη βρεις κρυμμένος μέσα στο σπίτι. Η αίσθηση ασφάλειας, που μπορεί να συνδέεται με δικιές σου προσωπικές φοβίες, μπορεί να επιλυθεί με τεχνικές αυτογνωσίας, ώστε να μπορείς να πιστέψεις πάλι  στον εαυτό σου. Προς αυτή τη θετική κατεύθυνση, σε ωθούν και οι δυο Ηλιακές εκλείψεις ( 29 Απριλίου και 23 Οκτωβρίου) που κλείνουν ένα κύκλο σχετικά με τη καριέρα και τη προσωπική σου  ζωή τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά το Δία που περνάει στο ζώδιο σου από τις 16 Ιουλίου, προσθέτει το καρύκευμα που έλειπε από τη συνταγή σου.  Με λίγα λόγια, να βρεις το νόημα της ζωής σου με πράξεις, και επιλογές που εκφράζουν το δημιουργικό σου εαυτό.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


No comments:

Post a Comment

Numerology