Thursday, January 2, 2014

ΖΥΓΟΣ


 

(23 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου)

ΚΕΡΔΗ H ΑΠΩΛΕΙΕΣ?

Εδώ και μια διετία από το 2010-2012, έχετε ξεκινήσει την επίγνωση  για την υλοποίηση των στόχων σας, όταν ο Κρόνος βρισκόταν στο ζώδιο σας. Τώρα η θέσπιση των στόχων σας συνεχίζεται με το Κρόνο στο Σκορπιό στο 2ο ηλιακό σας οίκο. Στον οίκο των οικονομικών και αξιών.

Αυτή τη χρονιά, ψάχνετε για απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχετε θέσει στον εαυτό σας. Τι είναι σημαντικό για σας, και σε τι δίνετε αξία? Οι ερωτήσεις δεν αφορούν μόνο τις υλικές αξίες, αλλά και τις συναισθηματικές, πνευματικές σας αξίες. Σε ποιο τομέα διακρίνεστε?  Ποια είναι τα ταλέντα σας? Πόσα χρήματα χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανασφάλειες σας? Τι πρέπει να θυσιάσετε  και  ποια πράγματα δεν μπορείτε ν’ αποχωριστείτε?  Όλο το 2014  θα κυλήσει έτσι. Πότε θα κερδίζετε και πότε θα χάνετε σε κάποιους τομείς στη ζωή σας. Οι διακυμάνσεις  δεν θα αφορούν το  υλικό επίπεδο μόνο, αλλά και τις σχέσεις και  συνεργασίες σας.

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν μιας και αναζητάτε την ασφάλεια. Ο Κρόνος στο 2ο ηλιακό σας οίκο ,θα σας ωθήσει να εργαστείτε περισσότερο απ’ άλλες φορές, για να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Η ουσία είναι να μην ξεχαστείτε μέσα σε αυτή τη μανία απόκτησης  χρημάτων, και παραμελήσετε τα θέλω σας, τα πιστεύω σας και προπάντων τις αξίες σας σαν άνθρωπος. Μην  δαπανήσετε τις προσπάθειες σας μόνο στον οικονομικό τομέα, διότι θα αποβεί εις βάρος του κοινωνικού σας κατεστημένου, ήτοι απομάκρυνση από φίλους, δεσμούς  ή συγγενικά πρόσωπα.

Όμως, τα σημαντικά νέα έρχονται αυτή τη χρονιά από το κομμάτι που αφορά τη καριέρα σας, όπου όλο το πρώτο μισό της χρονιάς, ο πλανήτης της πίστης και ελπίδας Δίας, εμφανίζει ευκαιρίες και σας καλεί να πάρετε τολμηρές αποφάσεις, που θα σας δώσουν εκείνη τη τελική ώθηση ώστε να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πραγματικότητα, και να ακουστεί το όνομα σας.

Κομβικά σημεία της χρονιάς, είναι οι δυο Σεληνιακές εκλείψεις που λαμβάνουν μέρος στον άξονα του ζωδίου σας,    ( 15 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου) και που προστίθενται στο αξιοσημείωτο τετράγωνο Πλούτωνα- Ουρανό. (επηρεάζει τους γεννημένους/ες στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου).

Σοβαρές αποφάσεις πρέπει να παρθούν σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, και αυτό απλά σημαίνει πως μια συνεργασία  ή μακροχρόνια σχέση σας, μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της. Είτε χωρίζετε, είτε την επισημοποιείτε. Το μόνο σίγουρο είναι, πως με όλες αυτές τις πλανητικές επιδράσεις, τίποτε απ’ όλα αυτά που θα κάνετε, δεν θα γίνουν αθόρυβα.

 
                ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
 


 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology