Sunday, December 29, 2013

ΔΙΔΥΜΟΙ



(21 ΜΑΙΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ-ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.

 

Αυτή τη χρονιά θα αποφασίσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η απόκτηση νέων εμπειριών, γνώσεων,  και η γνωριμία με νέα πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για το μέλλον σου( στη καριέρα και στη προσωπική σου ζωή), είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Κάποιες έννοιες που ήταν έως τώρα άγνωστες, όπως η << συνέπεια>> και  η <<οργάνωση>> θα γίνουν η προτεραιότητα σου φέτος. Ο Κρόνος, πλανήτης της ευθύνης και μάθησης, παραμένει σχεδόν όλη τη χρονιά στον 6ο οίκο σου. Είναι αυτός που προσπαθεί να σου συνθέσει μια σταθερή εικόνα προς τα έξω. Ο πλανητικός παίκτης, σε ωθεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να γίνεις πιο σοβαρός,  να ανταποκριθείς στις δυνατότητες σου και να διορθώσεις τις αδυναμίες σου. Φέτος καλείσαι να αναλάβεις τις υποχρεώσεις μέσα στην εργασιακή σου καθημερινότητα.

 Οι σοβαρές αναθέσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους στο προσκήνιο, ίσως να έχουν την εξής μορφή:

-Ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον στο οποίο προσπαθείς να αφομοιωθείς,

-Αυστηρούς συνεργάτες  που σε φορτώνουν με πολλές και άλυτες ευθύνες,

- Μια πιεστική εργασία χωρίς ανταμοιβές,

-Υποχρεώσεις προς τους γονείς σου ή συγγενικά πρόσωπα, διότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Επειδή καλείσαι να αναλάβεις τις ευθύνες σου με έναν πειθαρχημένο και αποτελεσματικό τρόπο, θα πρέπει να προσέξεις το στρες και την υγεία σου. Ο Δίας στον 2ο  οίκο, στο πρώτο μισό του χρόνου, σου προσφέρει οικονομική βοήθεια, πίστη και αντοχή, και στο δεύτερο μισό του χρόνου όπου και περνά  στο 3ο ηλιακό σου οίκο, ο πλανήτης της επέκτασης, και της αισιοδοξίας, σε βοηθάει ν’ ανοίξεις το κοινωνικό σου κύκλο και να ασχοληθείς με θέματα εκπαίδευσης, μόρφωσης, επικοινωνίας, και να κάνεις κοντινά ταξίδια. Ευκαιρία να  εκμεταλλευτείς όλα τα δώρα του Δία!

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Από τη Σύνη Δάρα.

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology