Saturday, December 28, 2013

Όταν ένας άντρας Σκορπιός ερωτεύεται……


 

 

 

Εάν ψάχνετε για το σύντροφο της ψυχής σας γιατί θέλετε να μοιραστείτε τα πάντα μαζί του, σώμα, νου, και ψυχή, ο άντρας Σκορπιός είναι ο άνθρωπός για σας. Ο άντρας Σκορπιός είναι ο τέλειος σύντροφος με την ειλικρίνεια και την ένταση για την αγάπη της ζωής του. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού όπως οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι, και όπως καταλαβαίνετε επικοινωνεί μέσω των συναισθημάτων και των συγκινήσεων. Όπως όλα τα ζώδια του νερού, ο Σκορπιός  είναι πραγματικά περίεργος  σχετικά με  όλο το πακέτο μιας ανθρώπινης κατάστασης, σχέσεις κ.λπ.  Έτσι, όταν διαλέγει την υποψήφια σύντροφο του, χρειάζεται οπωσδήποτε κάποια η οποία θα του τραβήξει την προσοχή, κεντρίσει τις αισθήσεις, θα τον μαγνητίσει,  αλλά προπάντων μια σύντροφο εντελώς ειλικρινή.

Από τη φύση του μπορεί να έχει πολλούς εραστές αλλά δίνει μόνο το σώμα και το μυαλό του, και επειδή φημίζεται για την τεράστια υπομονή του, θα περιμένει ώσπου να  βρει εκείνο ‘’το κάτι’’ για να τα δώσει όλα, νου, σώμα και καρδιά. Είναι εξαιρετικός εραστής και ζει το ‘’ερωτικό’’ κομμάτι με πάθος και ένταση, οπότε μην φοβηθείτε για την αγάπη και το πάθος που είναι πρόθυμος να σας δώσει, πάντα βέβαια με το δικό του ‘’σιωπηλό’’  τρόπο.

Ο γόης αυτός, είναι οικογενειάρχης  και θα κουνήσει γη και ουρανό γι’ αυτούς που αγαπάει. Απαιτεί από τη σύντροφό του την ίδια κατανόηση και άποψη για την οικογένεια. Ο άντρας Σκορπιός είναι δυναμικός , σαγηνευτικός και με το μυστήριο,  αλλά και σκοτεινό του τρόπο τραβάει τις ερωμένες του σαν μαγνήτης και καταφέρνει και τις δένει συναισθηματικά. Δεδομένο ότι ο Σκορπιός ανήκει σε ζώδιο του νερού έχει μια τάση για κατάθλιψη και κλείνεται πολύ στον εαυτό του μέχρι να του περάσει. Για σας, που δεν γνωρίζετε πώς να τον χειριστείτε εκείνη τη στιγμή, με το να πιέζετε να σας πει ένας Σκορπιός τι έχει είναι μεγάλο λάθος. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον εκνευρίσετε. Δώστε του χώρο και χρόνο, αυτό θέλει μόνο για να επανέλθει.

Λόγω έντονων συναισθημάτων, ένας Σκορπιός μπορεί  να γίνει κτητικός και  να θέλει να έχει τα δικαιώματα, το πάνω χέρι, μόλις μπει σε μια σχέση. Όταν όμως διαλέγει μια σύντροφο, θέλει να είναι εξίσου ισχυρή , έξυπνη και ανεξάρτητη όπως αυτός. Λόγω της αναζήτησης για το τέλειο ταίρι, μόλις διαπιστώσει πως σας βρήκε, δεν έχετε να πάτε πουθενά. Ένας άντρας Σκορπιός δεν κάνει ποτέ πίσω σε μια πρόκληση, και θα κάνει τα πάντα να σας κρατήσει ευχαριστημένους. Μια σχέση μ’ ένα Σκορπιό  άντρα είναι μια ατελείωτη τρυφερή και βαθιά ένωση αρκεί να πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Ο Σκορπιός φημίζεται για την αρρενωπότητα του, οπότε χρειάζεται μια σύντροφο που θα τον κάνει ν’ αισθάνεται σαν βασιλιά, και ως αντάλλαγμα θα σας περιποιηθεί σαν βασίλισσα. Επειδή είναι εξαιρετικά πιστός εραστής, αυτό τον κάνει κτητικό και ζηλιάρη μόνο γιατί νομίζει πως έχει κερδίσει ένα βραβείο, το οποίο δεν θέλει να το μοιραστεί με κανέναν. Μόλις όμως αισθανθεί πως μπορεί να σας εμπιστευτεί, θ’ αφήσει τα λουριά και θα σας δώσει χώρο και ελευθερία καθώς  εκτιμάει πολύ περισσότερο τη δικιά του ελευθερία.

Ο ερωτευμένος Σκορπιός άντρας, είναι ότι καλύτερο μπορεί να ψάχνει κανείς για φίλο. Πάντα πρόθυμος θα είναι ν’ ακούσει τα προβλήματα σας και να σας συμβουλέψει. Όταν βρίσκεται σε μια σχέση προσδοκεί μια ζεστή αγκαλιά, ένα αυθόρμητο φιλί διότι είναι πολύ στοργικός κατά βάθος. Και έτσι όταν διαλέγει τη μελλοντική του σύντροφο έχει την απαίτηση να έχει αυτά τα προσόντα. Ο Σκορπιός φημίζεται για την σεξουαλική του γοητεία και τη κυριαρχία του στο σεξ και έτσι αυτό που θα αναμένεται είναι μια έντονη και παθιασμένη ερωτική σχέση που μπορεί ν’ ανάψει φωτιές.

Δεδομένο ότι ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού, η καλύτερη συμβατότητα είναι μ’ άλλο στοιχείο του νερού όπως έναν Ιχθύ ή έναν Καρκίνο γιατί κατανοούν την ανάγκη του για συναισθηματική μοναδικότητα. Ένας Σκορπιός και μια Ιχθείς μπορεί ν’ αποτελέσουν το τέλειο ζευγάρι, θα έχουν χημεία και  αμοιβαία κατανόηση μιας και είναι και οι δυο ζώδια του νερού. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι λίγο μυστηριώδεις για τα γούστα του Ιχθείς , και ο Ιχθύες έχει μια τάση ν’ αποσύρεται συναισθηματικά, κάτι που ενοχλεί έναν Σκορπιό αλλά αυτές είναι μικρολεπτομέρειες  που δεν θα χαλάσουν εύκολα μια τέτοια σχέση.

Ένας Καρκίνος με έναν Σκορπιό μπορεί να ταιριάξουν απόλυτα μιας και τα δυο ζώδια ζουν έντονα τον έρωτα και το πάθος. Μαζί μπορούν να μοιραστούν ένα μοναδικό δέσιμο που θα τους κάνει να νιώθουν πως έχουν βρει το ιδανικό τους ταίρι. Θα μπορέσουν να μοιραστούν τη μοναδικότητα τους σε πολλά επίπεδα: νοηματικά, συναισθηματικά  και σίγουρα σωματικά. Επειδή και οι δυο θέλουν να κάνουν το σύντροφο τους ευτυχισμένο, να περιμένετε πως αυτοί οι δυο μπορεί να ζήσουν ένα ατελείωτο έρωτα, αφοσιωμένοι και πιστοί ο ένας στον άλλον.

Ο Σκορπιός μπορεί επίσης να βρει το ιδανικό του ταίρι σε στοιχείο της γης όπως σε μια Αιγόκερω η μια Παρθένο καθώς και αυτά τα ζώδια επιδιώκουν την ασφάλεια και μοναδικότητα σε μια σχέση. Ένας Σκορπιός με μία Αιγόκερω μπορεί να ταιριάξουν καταπληκτικά ,διότι και οι δυο ψάχνουν να βρουν ένα ταίρι που μπορεί ν’ εμπιστευτούν  ώστε ν’ ωριμάσουν μαζί. Όπως όλα τα γήινα  ζώδια, ο Αιγόκερως μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρόνο για να ζεσταθεί, αλλά μόλις συμβεί αυτό, ο συνδυασμός  θα είναι μοναδικός. Ο Αιγόκερως έχει την ανεξαρτησία και αυτό το ζήλος για ζωή που ψάχνει ένας Σκορπιός και ο Σκορπιός έχει εκείνη την έντονη πίστη που ψάχνει ένας Αιγόκερως. Έτσι, με την ποιότητα που προσφέρει ο ένας τον άλλον, θα υπάρξει μια όμορφη και άνετη ωρίμανση σ’ αυτήν τη σχέση.

Ένας  Σκορπιός με μια Παρθένο μπορεί να έχουν μια ιδανική σχέση επειδή και οι δυο απολαμβάνουν να μοιράζονται το χρόνο μαζί. Θα έχουν άφθονο χρόνο να εξερευνήσουν και να μοιραστούν το μυαλό τους και το σώμα τους. Η Παρθένος θα φέρει την νόηση μέσα στη σχέση, κάτι που ψάχνει απεγνωσμένα ένας Σκορπιός, και ο Σκορπιός θα φέρει τη σταθερότητα στη σχέση, κάτι που η Παρθένο αναζητά. Αυτοί οι δύο θα έχουν μια σχέση μ’  αμοιβαία κατανόηση μεταξύ τους.

Ένας Σκορπιός με μία Ταύρο μπορεί να έχουν την ιδανική σχέση αλλά επειδή αυτά τα δυο ζώδια είναι τόσο  παρόμοια σε θέματα ζήλειας, περηφάνιας ,ξεροκεφαλιάς,   και το ποιος έχει το πάνω χέρι ή τον έλεγχο, που έτσι και δεν μάθουν να μοιράζονται την ‘εξουσία’ δεν θα μπορέσουν στο τέλος να είναι και στον ίδιο χώρο μαζί.

 
Από τη Σύνη Δάρα.

No comments:

Post a Comment

Numerology