Sunday, December 29, 2013

ΚΡΙΟΣ-2014


 

21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ.

 
Με τη χρονιά που μας έρχεται ,σου δίνεται  η κατάλληλη ευκαιρία  ώστε να μπορέσεις να κάνεις μια αναθεώρηση στις σχέσεις σου. Θα είναι μια χρονιά  γεμάτη προκλήσεις  και προσδοκίες. Το κεντρικό θέμα και ερώτημα είναι, τι απαιτείς από τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου  και αντίστοιχα? Τι  περιμένουν τα αγαπημένα  σου πρόσωπα από σένα?

 Με το Κρόνο να φιλοξενείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο, οι προσδοκίες σου θα αυξάνονται. Ο αυστηρός Κρόνος, σε ωθεί σε ρήξεις και κρίσεις που αλλάζουν ριζικά τη συμπεριφορά σου απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα. Αφορμή αποτελεί τα Θέλω σου, οι απαιτήσεις σου, και οι απόψεις σου, που πλέον διαφέρουν σε σχέση με τους άλλους, είτε σύντροφός λέγεται, είτε συνεργάτης είναι. Είσαι απόλυτος πλέον. Όπου δεν αισθάνεσαι άνετα, θα αποχωρείς. Το μόνο που ζητάς είναι να προχωρήσεις προς το μέλλον χωρίς εκείνες τις περιττές αποσκευές. Όποιος θέλει και σου κάνει, σε ακολουθεί. Γκρίνιες και εκβιασμοί είναι κάτι που θα ανήκει στο παρελθόν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ο Ουρανός  στο ζώδιο σου υπογραμμίζει την αγάπη, αλλά μια αγάπη χωρίς φραγμούς.  Η αίσθηση αγάπης που θέλεις να νιώσεις, μπορεί να επέλθει μόνο από τα κοινωνικά μονοπάτια που σε ικανοποιούν.

Ο Πλούτωνας που παραμένει στον 10ο ηλιακό σου οίκο ( στον οίκο της αναγνώρισης), συμβολίζει την εικόνα που θες να δείχνεις προς τα έξω. Προσπάθησε να κάνεις επιλογές πάνω σε αυτά που επιθυμείς, και όχι από ανασφάλειες. Αν είσαι σε ένα χώρο εργασίας που δεν σου ταιριάζει, και οι ανώτεροι σου, σου ασκούν ψυχολογική πίεση, μην περιμένεις να ελαττωθούν αυτά.  Εάν είσαι σε ένα γάμο, όπου οι στόχοι σου σαν άνθρωπος μειώνονται, μην περιμένεις πως και εκεί, τα πράγματα  θα βελτιωθούν. Όσο κλείνεις τα μάτια σου, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η καθημερινότητά σου.

 Όμως, εάν βρίσκεσαι σε χώρο που σου ταιριάζει, τότε οι απολαβές θα είναι μεγάλες. Το διάστημα  που θα λάβουν  μέρος  οι Σεληνιακές εκλείψεις  ( 15/4 και 8/10) στον άξονα του ζωδίου σου, αλλά και που ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και ελπίδας κάνει την επίσκεψη του στο ζώδιο του Λέοντα, θα υπάρχουν προοπτικές για βελτίωση στα προσωπικά και επαγγελματικά σου θέματα.

Είναι  αυτονόητο, πως οι επιλογές που θα κάνεις το 2014, θα σε ακολουθήσουν για μια σειρά ετών και έχουν προοπτική να εξελιχθούν σε μια πιο ευτυχισμένη πορεία ζωής  στο εξής.

   ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

     Από τη Σύνη Δάρα.

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology