Thursday, December 26, 2013

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΥΡΟ ΤΟ 2014.


ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου-20 Μαΐου).

ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 Ο Κρόνος στο Σκορπιό, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά, να κατοικεί στο 7ο  ηλιακό σου οίκο, δίνοντας χρήσιμα μαθήματα και μηνύματα που προσπαθεί να σου περάσει, με όσα σου συνέβησαν εδώ και αρκετό καιρό. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο της ζωή σου, που η προσοχή σου συγκεντρώνεται από τα προσωπικά σου ζητήματα, στις κοινωνικές σου ανάγκες. Εδώ και καιρό, περίπου 7 χρόνια, τα θέματα που σε απασχολούσαν,  είχαν κέντρο τη προσωπικότητά σου:   ‘’ Ποιος είμαι, τι κάνω, τι θέλω από τη ζωή μου?’’  Τώρα,  εάν  έχεις δουλέψει αρκετά με τον εαυτό σου, ήρθε η στιγμή να ανταμειφθής.
 
 


Έτσι, με εφόδιο τις εμπειρίες απ’ όλη τη σκληρή, εσωτερική δουλειά που έχεις κάνει με τον εαυτό σου,  γνωρίζεις πλέον καλύτερα, τι απαιτείς από τον εαυτό σου, και από τις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σου. Αυτή τη χρονιά λοιπόν, θα δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα και προτεραιότητα στις ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Τι ανάγκες έχεις εσύ από τους άλλους, και τι απαιτήσεις έχουν οι άλλοι από εσένα?



Συνεπώς, όλες οι σχέσεις, οι συνεργασίες και ο γάμος σου επίσης, (εάν είσαι παντρεμένη/ος), θα περάσουν από δοκιμασίες (με το Κρόνο στον οίκο των σχέσεων), διότι πλέον εσύ δεν θα συμβιβάζεσαι με το παραμικρό, ούτε με τα ψίχουλα.
 
 

 Έτσι, όσο δύσκολο και να σου φαίνεται σε αυτό το στάδιο της ζωή σου, έρχεσαι σε κόντρες και αποζητάς ξεκαθαρίσματα και ρήξεις, διότι εσύ ξέρεις καλύτερα από το παρελθόν σου, τι ζητάς από κάθε άνθρωπο που θα στέκεται δίπλα σου. Το ερώτημα που θέτεις εσύ σε αυτούς, είτε φίλος, είτε σύζυγος, είτε συνεργάτης λέγεται,  είναι, εάν μπορούν να σου δώσουν αυτά που εσύ έχεις ανάγκη. Εάν όχι, θα ξέρεις πλέον πώς να το χειριστείς. Όσο  για τους ελεύθερους/ες, οι εφήμερες σχέσεις που διαρκούν μια νύχτα, δεν θα σας ικανοποιούν πλέον, διότι ψάχνετε κάτι ουσιαστικό που θα σας συμπληρώνει και θα σας ολοκληρώνει.
 
 

 
  Από τη Σύνη Δάρα.
 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology