Monday, December 30, 2013

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-2014


 

(22 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

 

Είναι μια χρονιά, που ο Δίας παραμένει στο ζώδιο σου, και αποτελεί σταθμό για το επόμενο βήμα που θέλεις να κάνεις για το μέλλον σου. Δυο θα είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να θυμάσαι για το έτος 2014. Το σίγουρο είναι, πως επειδή ο Δίας είναι στο ζώδιο σου, δεν πρέπει να σκέφτεσαι πως είσαι τυχερός, έχεις την ευλογία του Δία,  και πως  η τύχη σου δουλεύει εάν κάθεσαι με τα πόδια σταυρωμένα. Εάν δεν κάνεις  μια προσπάθεια από τη μεριά σου, τότε δεν θα υπάρχει πρόοδος και εξέλιξη όσον αφορά τη σταδιοδρομία σου.

Πρώτον, αισθάνεσαι την ανάγκη να επεκταθείς, και να αποβάλεις κακές συμπεριφορές  που κουβαλούσες από το παρελθόν σου. Αυτό σημαίνει, πως θα δώσεις ένα οριστικό τέλος σε συνεργασίες και μακροχρόνιες σχέσεις που έχουν σαπίσει.

Δεύτερον, θα έρθεις σε επαφές με ανθρώπους ,που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη. Βέβαια, χρειάζεται να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Από κάθε άνθρωπο που γνωρίζεις, θα πρέπει να εισπράττεις και κάτι θετικό.

Από τις 16 Ιουλίου, ο Δίας θα περάσει στο 2ο ηλιακό σου οίκο, δίνοντας σου την ευκαιρία να αυξήσεις και το εισόδημα σου. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάς, πως ο Κρόνος βρίσκεται ακόμη μια χρονιά στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σημαδεύοντας φιλίες και ερωτικές σχέσεις. Έτσι, κάποια σχέση που ήδη υπάρχει, θα σε δυσκολέψει καθώς ο χαρακτήρας σου αλλάζει, και ο σύντροφος σου θ’ αντιδράσει. Επίσης, εάν έχεις οικογένεια, μπορεί να αισθάνεσαι πως τα παιδιά σου, σου περιορίζουν τον ελεύθερο σου χρόνο. Συνάμα, νέες ερωτικές περιπέτειες μπορεί να συνάψετε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, όπου θα παίζουν το ρόλο του δασκάλου ή του γονέα.

Τέλος, για τους γεννημένους/ες το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού, αλλά και οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (15 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου), θα επιταχύνουν απρόσμενες αλλαγές στον άξονα της προσωπικής/ επαγγελματικής ζωής. Είτε αντέχεις με τις αλλαγές και προοδεύεις,  ή παραδίδεσαι στο χτύπημα της μοίρας και μένεις στάσιμος!  

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Από τη Σύνη Δάρα.

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology