Friday, December 27, 2013

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΤΟ 2014


 

20 Ιανουαρίου-19 Φεβρουαρίου.

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ.

Η διετία που διανύεις με τον Κρόνο στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, είναι μια εποχή θερισμού των καρπών της συμπεριφοράς σου, εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα απλά εισπράττεις τις συνέπειες της προσωπικής συμπεριφοράς που κράτησες σε όλα τα επίπεδα-συναισθηματικό, φιλικό, επαγγελματικό και ηθικό.

Εάν λειτούργησες εδώ και χρόνια, με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους του στενού περιβάλλον σου, με δίκαιο τρόπο στις υποχρεώσεις σου, τότε, το 2014 θα έχεις απολαβές.

Εάν, όμως λειτούργησες με έναν ανέμελο, κι ανεύθυνο τρόπο, τότε δεν έχεις παρά να περιμένεις εμπόδια και δυσκολίες σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα συσσωρευμένα λάθη σου, και οι αδικίες που έχεις κάνει,  δυστυχώς θα βγουν στην επιφάνεια και θα σε εκθέσουν.

Έτσι, στην επαγγελματική σου ζωή με νέες ευθύνες, έφτασε η στιγμή για να αποδείξεις  τις ηγετικές σου ικανότητες. Ακόμα και αν επιλέξεις να μην πάρεις τα ηνία  στον επαγγελματικό σου χώρο ή στην οικογένεια σου, να ξέρεις πως η χρονιά αυτή, θα είναι παραγωγική για την εικόνα σου και για τα επαγγελματικά σου, εφόσον προσαρμοστείς στο απαιτητικό περιβάλλον. Είναι κατάλληλη περίοδος για να θερίσεις. Το ερώτημα που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου είναι, εάν λειτούργησες δίκαια και ηθικά? Εάν όχι, να περιμένεις πως οι προκλήσεις μπορεί να εκραγούν και να οδηγήσουν σε καταστροφικές καταστάσεις, διαλύοντας ότι έχεις δημιουργήσει ως τώρα, με επίκεντρο τις Ηλιακές εκλείψεις στις(29 Απριλίου και 23 Οκτωβρίου) που λαμβάνουν μέρος στον άξονα καριέρας/ προσωπικής ζωής (ρήξεις με παιδιά και γονείς, κρίση στο γάμο ή στον επαγγελματικό σου τομέα, απώλεια εισοδημάτων). Άρα, οι πράξεις όλων των χρόνων σου, θα βγουν στην επιφάνεια το 2014, και θα κριθείς βάση των συνολικών αποτελεσμάτων.

Τέλος, και το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι ότι στο δεύτερο μισό του χρόνου, ο Δίας επισκέπτεται τον 7Ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ανοίγματα στα επαγγελματικά σου,  για καινούργιες συνεργασίες και σχέσεις. Έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το χρόνο που έχασες, και να δείξεις τελικά ποιος είσαι.

 
 Από τη Σύνη Δάρα.
 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology