Saturday, December 28, 2013

ΤΟΞΟΤΗΣ-2014.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

(23 Νοεμ-21 Δεκ.)

Γενικές

Οι εξελίξεις για σας τους Τοξότες το 2014 θα είναι αρκετά θετικές,  σε προσωπικό αλλά και σε  επαγγελματικό επίπεδο. Χρειάζεται να κάνετε όμως αρκετή προσπάθεια και να είστε πάντα αισιόδοξοι. Ο κυβερνήτης σας ο Δίας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 16 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως ο Δίας για 6 ½ μήνες θα φιλοξενείται στον 8ο  ηλιακό σας οίκο. Θέματα που σας απασχολούν, όπως εκκρεμότητες  με τα οικονομικά σας ,  δάνεια, κληρονομιές και εφορίες  θα μπορέσουν να ταχτοποιηθούν. Ο Άρης στο Ζυγό , μαζί με τον Ουρανό στο Κριό θα  φέρουν κάποιες εντάσεις στον ερωτικό τομέα αλλά και στις  φιλίες. Από την άλλη, καιρός είναι να ξεκαθαρίσετε ποιοι σας ταιριάζουν και ποιοι πρέπει να αποκοπούν από τη ζωή σας. Καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις θα υπάρξουν, όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε αγορές που θα θεωρηθούν ως σπατάλες. Μετά τον Ιούλιο, ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Λέων, δίνοντας σας δύναμη και αποφασιστικότητα. Ευκαιρίες για ταξίδια, επικοινωνίες, φιλοδοξίες που είχατε, έρχονται τώρα στο φως. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν και στα αισθηματικά σας.

 Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σας, θα έχετε θετικές εξελίξεις. Ο Δίας στο 8ο  ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται έντονη ερωτική ζωή. Η διέλευση του Δία μετά τις 17 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέων, σας απελευθερώνει εντελώς.  Με τον κυβερνήτη σας στο Λέων θα νιώσετε αισιοδοξία. Ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στον 9 ηλιακό σας οίκο, ανοίγοντας δρόμους για ταξίδια, και επικοινωνίες με το εξωτερικό. Ο Ουρανός στο Κριό, φέρνει απρόσμενους έρωτες στο προσκήνιο, και δεν αποκλείετε να κάνετε μια γνωριμία από το εξωτερικό, και αυτό αφορά τους γεννημένους το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο.  Ο Κρόνος στο Σκορπιό στον 12ο ηλιακό οίκο,  σας ωθεί να ψάξετε για μια ουσιαστική και ποιοτική σχέση. Για το καλοκαίρι, οι αδέσμευτοι θα περάσουν όμορφα. Επίσης, ευκαιρίες θα σας δοθούν μεταξύ 17/11 έως 10/12 όπου και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας,  θα δώσει φλόγα και πάθος στις σχέσεις σας. Όσον αφορά τους δεσμευμένους, ήρθε η ώρα να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Θα είναι μια χρονιά, που θα δημιουργήσετε ένα καινούργιο κύκλο γνωριμιών.

Οικονομικά-επαγγελματικά.

Τα  οικονομικά σας θα  πάνε  εξαιρετικά καλά φέτος, διότι, ο Δίας στον 8ο ηλιακό σας οίκο, μέχρι τα μέσα Ιουλίου υπόσχεται κέρδη, αμοιβές, ρυθμίσεις σε δάνεια. Κάποια χρέη σας  στην εφορία, ή κληρονομικά θέματα, θα μπορέσουν να  ρυθμιστούν, και φυσικά θα ανακουφιστείτε.  Πιθανόν κέρδη ή έσοδα μπορεί να έχετε  από τρίτους ή ακόμη από τον/την σύντροφο σας.  Με τον Πλούτωνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, καλείστε να είστε προσεκτικοί με αγορές, επενδύσεις αλλά και σπατάλες. Ο Κρόνος στο Σκορπιό, σας υπενθυμίζει τις ευθύνες που έχετε, ακόμα και αν νιώθετε ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι, θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.  Ο Δίας στο Λέων, το μήνα Αύγουστο φέρνει καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις. Πολλοί από σας, θα έχετε τη δυνατότητα να στοχεύσετε ψιλά. Έτσι λοιπόν, αναμένονται προτάσεις για εργασία στο εξωτερικό. Το πρώτο δίμηνο της χρονιάς, ειδικά το Φεβρουάριο, τα έσοδά σας, με την όψη του Πλούτωνα να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη, φαίνονται ν’ αυξάνονται.  Οι θετικοί μήνες της χρονιάς για τα επαγγελματικά σας είναι, ο Ιούνιος, και ο Σεπτέμβριος.

Υγεία-Οικογένεια

Ο Κρόνος στο Σκορπιό στο 12 ηλιακό οίκο σας, σε συνδυασμό με τις εκλείψεις, σας φέρνει ατονία και εξάντληση. Θα χρειαστεί να προσέξτε τη διατροφή σας και να ξεκουράζεστε περισσότερο. Ο Δίας στον 8ο οίκο σας μέχρι τον Ιούλιο, σας δίνει δύναμη και ενέργεια να τα βγάλετε εις πέρας. Το καλοκαίρι, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα. Ο Δίας στο Λέων λίγο αργότερα, σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιο σας, χαρίζοντας θετικότητα και ενέργεια. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σας κάνει επιρρεπής αλλά και αναποφάσιστους για θέματα που αφορούν το σπίτι και την  ακίνητη περιουσία σας. Η έντονη επιθυμία να αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε ή να συζήσετε με κάποιον/ κάποια μπορεί να αποδειχτεί λάθος εφόσον ο Ποσειδώνας δεν σας επιτρέπει να δείτε καθαρά. Τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα μετά τον Αύγουστο, αφού ο Δίας εισέλθει στο ζώδιο του Λέων και στο κομμάτι που σας αντιπροσωπεύει. Εκείνη τη περίοδο, θα είναι πιο θετικά τα πράγματα για σας και τη οικογένεια σας, σχετικά με τις μετακομίσεις και μεταναστεύσεις.  Είναι επίσης, ιδανική περίοδο για να βρεθείτε με τα μέλη της οικογένεια σας, και να λύσετε  τις διαφορές σας.

Διαστήματα  τυχερά και μέρες που πρέπει να προσέχετε.

Τα διαστήματα που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι, τη περίοδο των εκλείψεων  του Ηλίου, στις 29 Απριλίου και 23 Οκτωβρίου, καθώς και τη περίοδο Σεληνιακής έκλειψης στις 15 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου. Εκείνο το διάστημα, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, διότι θα αισθανθείτε ατονία και κούραση  Ο Φεβρουάριος μήνας είναι αρκετά θετικός, διότι υπόσχετε αύξηση στα οικονομικά σας, αφού ο Πλούτωνας  κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη. Ο Ιούνιος και Σεπτέμβριος μήνας, φαίνεται να είναι καλή εποχή για να προχωρήσετε με τα επαγγελματικά σας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

 

Από τη Σύνη Δάρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology