Saturday, June 28, 2014

Ο Ανάδρομος Ουρανός στον Κριό




Νευράκια, νευράκια, νευράκια!...   Ο παρορμητικός Ουρανός – ο πλανήτης ο οποίος φέρνει απρόσμενα γεγονότα, ριζικές αλλαγές και καινοτομίες, θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από τις 22 Ιουλίου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 21 Δεκεμβρίου. Οι ανάδρομες πορείες πάντα προκαλούν επιβραδύνσεις και καθυστερήσεις.  Μας συνδέουν επίσης με το παρελθόν και μας υπενθυμίζουν τις εκκρεμότητες που έχουμε αφήσει πίσω μας.

 

Ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό,  στον ανυπόμονο, αυθόρμητο εκκινητή και σύμβολο της ανεξαρτησίας. Αυτό το δυναμικό ζώδιο της φωτιάς, σε συνδυασμό με τον ορμητικό Ουρανό, μας παροτρύνει προς την επιθυμία να βρισκόμαστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, ο ανάδρομος Ουρανός, θα μας επιβληθεί και θα μας αναγκάσει να σκεφτούμε δυο φορές την έννοια της φράσης ότι «δεν  υφίσταται η απόκτηση της κακής φήμης  κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».  Εάν έχουμε λάθος προσέγγιση και προκλητικό ύφος σε ουσιαστικά θέματα, τότε θα έχουμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Καμιά φορά είναι προτιμότερο να βάλουμε το εγώ μας στην  «κατάψυξη» και να περάσουμε απαρατήρητοι-  ειδικά όταν η δυσφήμηση θα είναι το μόνο πράγμα που θα αποκτήσουμε εάν προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με απερισκεψία.

Ο Άρης συμβολίζει την ανεξέλεγκτη ορμή ενέργειας και τα παράφορα ξεσπάσματα θυμού, γι αυτό χρειάζεται  πρακτικότητα και ορθολογισμό στην επικοινωνία μας και στις κινήσεις μας.  Ενώ, ένα δικαιολογημένο ξέσπασμα θυμού μπορεί να φέρει μια κοινωνική αλλαγή, μια παράλογη έκρηξη θυμού, καταστρέφει την αρμονία του περιβάλλοντος μας και τις σχέσεις μας.  Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην ξεσηκωνόμαστε με το παραμικρό, διότι φέρνουμε ανεπανόρθωτα και καταστροφικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ουρανού, θα πρέπει να βρούμε υγιείς διεξόδους για το θυμό μας και τη νευρικότητά μας. Δεδομένο ότι ο Κριός έχει να κάνει με το σώμα και την κίνηση, θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθούμε έντονα με την γυμναστική, προκειμένου να αποβάλλουμε όλη τα κακή συσσωρευμένη ενέργεια από μέσα μας. Πολλοί άνθρωποι αυτό το καιρό πάσχουν από  ημικρανίες και ρινίτιδα, αφού ο Κριός συσχετίζεται με το κεφάλι και το πρόσωπο. Το καλύτερο φάρμακο είναι να μεταβιβάσουμε την αρνητική ενέργεια προς άλλα κανάλια και δραστηριότητες. Τα στρατηγικά παιχνίδια όπως το σκάκι, το σταυρόλεξο και τα πάζλ είναι επίσης ένας άλλος θετικός τρόπος για να απελευθερώσουμε τον υπερφορτωμένο εγκέφαλο μας.  

Εάν έχουμε παρατήσει  κάποια εκκρεμότητα στη μέση, όπως ένα εφευρετικό πρότζεκτ ή κάποια ιδέα, ε…. τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να πάμε πίσω και να τα προσεγγίσουμε από  άλλη οπτική γωνία… ή   μπορούμε κάλλιστα να τα επανεξετάσουμε του χρόνου.

 

Επιπλέον, χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή  κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ουρανού, σε πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά, ειδικά από τις ηλεκτρικές μας συσκευές. Είναι απαραίτητο να ελέγξουμε τη καλωδίωση του σπιτιού μας, ειδικά εάν το σπίτι μας είναι παλιό. Είναι επίσης λογικό να κλείνουμε τον υπολογιστή μας, να ελέγχουμε εάν έχουμε σβήσει το φούρνο μας και εφόσον ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές,  να κατεβάσουμε το γενικό του σπιτιού μας, ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στην επιστροφή μας.


 

 



 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology