Saturday, June 21, 2014

Προοδευμένες όψεις του Ήλιου- Δία



Όταν ο προοδευμένος Ήλιος σχηματίζει όψη με τον Δία, ενδέχεται αυτό το διάστημα να νοιώσουμε ευδιάθετοι, εποικοδομητικοί και αισιόδοξοι. Ο προοδευμένοι πλανήτες του  Ήλιου/ Δία  φανερώνουν θέματα που θα έχουν επίδραση στο σώμα και στο πνεύμα μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περίοδος, θα έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την ενέργεια μας και να εκτονωνόμαστε πιο έντονα. Αυτή είναι μια φάση στη ζωή μας όπου καλούμαστε να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες μας. Μπορεί να θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τον εαυτό μας, με αποτέλεσμα να βελτιώσουμε το βιοτικό μας επίπεδο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως δεν χρειάζεται να παραμένουμε σε καταστάσεις που παγιδεύουν την ζωή μας  και ότι επιβάλλεται να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας και τους στόχους μας.

Κάτω από τις ευνοϊκές όψεις του Ήλιου/ Δία δεν χρειάζεται να εκφραζόμαστε με υπερβολή, αλλά ούτε κατά τρόπο αφελή. Οι προσδοκίες και τα όνειρα μας για το μέλλον, θα  βρίσκονται σε αρμονία. Θα προσφεύγουμε σε εσωτερικές φιλοσοφικές αναζητήσεις,  σε θέματα τα οποία συμπεριλαμβάνουν τη θρησκεία, την πνευματικότητα και το κυριότερο τη διαίσθηση μας, η οποία θα μας καθοδηγήσει σε καινούργια μονοπάτια. Θα είμαστε πιο γενναιόδωροι, ανοιχτόκαρδοι και θα εκπέμπουμε μια θετική ενέργεια προς τα έξω. Ίσως υπάρξουν στιγμές που θα ανταμειφτούμε για τις προσπάθειες μας, ίσως κερδίσουμε κάποια υποτροφία και ανακαλύψουμε στην πορεία τις ικανότητες μας. Αυτό το διάστημα μπορεί να πάρουμε κάποια προαγωγή, να έχουμε αύξηση αποδοχών και  μια ευρύτερη δυνατή κοινωνική αποδοχή.

Κάτω από  τις ανταγωνιστικές, προοδευτικές όψεις του Ήλιου-Δία, μπορεί να υπάρχει η τάση για έντονη αυτοπροβολή, ο εγωισμός μας να ξεχειλίζει και να θέλουμε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό μας. Ίσως υπάρχει αυξημένη ανησυχία,  μια σύγκρουση με τον εαυτό μας και μια ανάγκη να επεκταθούμε επαγγελματικά.  Θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί με τις επενδύσεις που θα κάνουμε, την αύξηση του βάρους μας και προβλήματα καρδιάς που μπορεί να προκύψουν. Επίσης, μπορεί να έχουμε μια πιο έντονη επιθυμία στην κατανάλωση φαγητού και ποτού.

 Αυτή την περίοδο, υπάρχει και το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουμε κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, να παρακολουθήσουμε  ανώτερες ακαδημαϊκές σπουδές καθώς και να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας για την ξένη κουλτούρα και τους διάφορους πολιτισμούς. Μπορεί να ασχοληθούμε με νομικά θέματα, με τη συγγραφή ή τις δημοσιεύσεις. Επίσης θα επενδύσουμε σε σχέσεις καθαρά πνευματικού επιπέδου, οι οποίες θα έχουν θετική επιρροή στην μελλοντική μας εσωτερική ανάπτυξη. Θα νοιώσουμε χαρούμενοι και θα είμαστε δοτικοί προς τους άλλους. Θα είναι σαν  να  συνωμοτεί το σύμπαν  υπέρ μας.



 

 

 


 
 

No comments:

Post a Comment

Numerology