Saturday, June 14, 2014

Οι προοδευμένες όψεις- Ήλιου- Αφροδίτης



Όταν ο  Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν προοδευμένες όψεις μεταξύ τους , η αναπτυγμένη ατομικότητα μας θα έρθει σε σύγκρουση με τις μακροχρόνιες, κατεχόμενες ιδέες και προκαταλήψεις που σχετίζονται με τα θέματα της αγάπης και  θα δημιουργηθούν πιο ισχυρές,  καθορισμένες προσωπικές αξίες.  Εάν σχηματίζονται σκληρές όψεις μεταξύ Ήλιου-Αφροδίτης, τότε θα εγκαταλείψουμε σχέσεις  και αξίες που έχουν σκουριάσει και  ξεπεραστεί.  Μπορεί να νοιώσουμε απογοητευμένοι και να ρίξουμε το φταίξιμο  στο αγαπημένο μας πρόσωπο, χωρίς να συνειδητοποιούμε πως ίσως κάτι μέσα μας έχει τελικά αλλάξει.  Ο σύντροφος μας μπορεί απλά να αναζητά την αγάπη, την συντροφικότητα αλλού και αυτό το διάστημα μπορεί να προκληθούν έντονα συναισθήματα ζήλειας και θυμού.  Η ζήλεια μπορεί να είναι ένα δυσβάσταχτο συναίσθημα αυτή τη περίοδο και ο μόνος τρόπος  για να αντιμετωπίσουμε αυτό το διαχωρισμό μεταξύ της ταυτότητας μας και τις εσωτερικές μας αξίες, είναι μέσα από τα βιώματα αυτού του ερωτικού τριγώνου. Εμείς οι ίδιοι, μπορεί να είμαστε διχασμένοι ανάμεσα σε δυο ανθρώπους και το θέμα της αντιπαλότητας έρχεται  στην επιφάνεια για να το αντιμετωπίσουμε και να του δώσουμε μια άμεση λύση.


Εάν ο γάμος μας φαίνεται να κλονίζεται αυτό διάστημα, μπορεί να υπάρξει το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου και θα προσπαθήσουμε να στοχέψουμε  σε έναν μεγαλύτερο αυτοπροσδιορισμό καθώς και στην επαναφορά της αρμονίας μέσα στη ζωή μας.  Ο γάμος  και η δημιουργία καινούργιων σχέσεων σηματοδοτούνται συχνά από τέτοιες όψεις, καθώς φαίνεται η προσωπική μας μετάλλαξη μέσα σε μια καινούργια σχέση η οποία συμπεριλαμβάνει την αποδοχή, την συμβατικότητα  των αξίων και τα πιστεύω του συντρόφου μας. Η γέννηση ενός παιδιού, μια καλλιτεχνική καριέρα , η έναρξη μιας επιχείρησης μπορεί να είναι κάποιες εμπειρίες  που θα έχουμε κατά τη διάρκεια αυτής της εξέλιξης της ζωής μας και χρησιμεύουν για να φωτίσουν θέματα που ίσως χρειάζεται να αναπτύξουμε για να προχωρήσουμε στο επόμενο μας επίπεδο.  Ίσως σημαίνουν την ανάπτυξη της αξίας μας, την αναγνώριση των προσωπικών μας ταλέντων και πόρων.


Μπορεί να βρούμε την ικανοποίηση μας μέσα από πιθανά αποκτήματα που μπορεί να δημιουργήσουμε αυτή τη περίοδο, καθώς και την αύξηση της οικονομικής μας ασφάλειας. Θα υπάρξει ισχυρότερη ώθηση να πετύχουμε οικονομικά.  Οι σκληρές προοδευμένες όψεις του Ηλίου-Αφροδίτης δείχνουν μια υπερβολική μανία με το χρήμα, μαλθακότητα, τεμπελιά ή αύξηση το σωματικού μας βάρους. Μπορεί να χρειαστεί να προσέξουμε θέματα υγείας όπως τα νεφρά μας, τη μέση μας και τη χοληδόχου κύστη. Ίσως να έχουμε την έντονη επιθυμία για κοινωνικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες  αυτό το διάστημα. Η οποιαδήποτε καλή όψη μεταξύ τον προοδευμένο Ήλιο και τη γενέθλια Αφροδίτη είναι ένδειξη της έναρξης μιας ερωτικής σχέσης. Η σύνδεση αυτή, διεγείρει συναισθήματα στοργικότητας  και υπάρχει η απόλυτη ανάγκη να έχουμε αγάπη στη ζωή μας, να κάνουμε συμβιβασμούς, εξασφαλίζοντας την υποστήριξη από τη σχέση μας.  

 

 

 

 

 
 

No comments:

Post a Comment

Numerology