Tuesday, June 3, 2014

O Ουρανός: Σοκ στο σύστημα μου…



Ο Ουρανός είναι ένας εκκεντρικός  πλανήτης ο οποίος δημιουργεί  σοκ, φέρνει  ξαφνικές εκπλήξεις και απρόβλεπτα γεγονότα. Συσχετίζεται με το αναπάντεχο, την ταχύτητα και συνήθως βρίσκεται κοντά όταν επρόκειτο να συμβούν  γεγονότα τα οποία είναι εντελώς απρόβλεπτα, με μια ξαφνική απελευθέρωση ενέργειας, παράγοντας  σεισμικά  κύματα τριγύρω του. Είναι γεγονός ότι ο πλανήτης αυτός είναι παρών όταν η ροή της ζωής κινείται ασυνήθιστα γρήγορα.  

 
Ο Ουρανός χτυπά σαν τον κεραυνό  με μια αυτό-αποκάλυψη , γνώση και έκρηξη δημιουργικότητας.  Μπορεί να αναγκάσει το άτομο να γίνει πιο εξωστρεφής και με τον τρόπο του να καταφέρνει να του διακόπτει  την αίσθηση ασφάλειας.  Όταν ο διελαύνων Ουρανός περνά από τον ωροσκόπο,  θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε πιο ανοιχτοί, να δεχόμαστε νέα πράγματα στη ζωή μας. Δυστυχώς  στις  περισσότερες φορές , δεν έχουμε και πολλές επιλογές.

 

Ο πλανήτης με τις μπλε ηλεκτρίκ αποχρώσεις  κυβερνά τα απροσδόκητα, τα απότομα και τα  τρομακτικά γεγονότα.  Ορισμένοι πιστεύουν πως οι Ουράνιες ‘’αστραπές’’  φέρνουν φως  από τον Ουρανό κάτω στη γη, έτσι φωτίζοντας  το σκοτάδι.  Ο Ουρανός καταστρέφει κάθε προηγούμενη υπάρχουσα βάση, μπορεί να φέρει αλλαγές, αιφνίδιες και δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας,  όπου όλοι έχουμε βιώσει συγκλονιστικά γεγονότα και αυτά μπορεί να είναι  είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα.  Η Ουράνια εμπειρία φαίνεται πως φέρνει χάος  με ολέθρια αποτελέσματα, όμως το κλειδί σε όλα αυτά είναι ότι  προσφέρει  αλλαγές στην αντίληψη.


Κάτω από οποιαδήποτε διέλευση υπάρχει μια τεράστια αλλαγή και στη συνέχεια μια μετάβαση στο τομέα που έχουν συμβεί όλα αυτά στη ζωή μας. Ένα σοκ αποτελείται από σύνθετα και άγνωστα συναισθήματα που ακολουθούνται από  μια απότομη αλλαγή ή ένα γεγονός στη ζωή μας. Όταν κάτι αλλάζει στη ζωή μας υπάρχουν ορισμένες πινακίδες  που μπορούμε να ακολουθήσουμε  και συνήθως βρισκόμαστε σε μια καινούργια περιοχή όπου όλα ξαφνικά είναι  διαφορετικά σε σχέση με τη προηγούμενη ζωή μας. Μπορεί να νοιώθουμε σαν εξωγήινοι και να ψάχνουμε για την άγκυρα σε αυτό το αβέβαιο περιβάλλον.
 

Ο Ουρανός  υποδηλώνει κάτι καινούργιο που απότομα ξεσπά και που μας οδηγεί στα ανεξερεύνητα μονοπάτια της ζωή μας. Όταν φτάνουμε σε αυτό το στάδιο, όλα μας φαίνονται χαοτικά, πιεστικά και γεμάτο εντάσεις. Αυτό είναι μια πρόκληση ώστε να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε με νέους τρόπους.  Μπορεί να αντιδράσουμε θετικά με έναν ενθουσιασμό ή αρνητικά με ανήσυχους τρόπους μη μπορώντας να προσαρμοστούμε στο άγνωστο και νέο μονοπάτι που μας προσφέρεται.

 

Πολλές φορές ο Ουρανός, θα σπάσει το κρίκο της ζωής το οποίο ήταν απογοητευτικό, αρνητικό και που φοβόμασταν να αλλάξουμε. Ο Ουρανός φέρνει νέες δυνατότητες στη ζωή μας, μερικές φορές αλλάζοντας  τη πορεία της χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο.  Ο αστραπιαίος πλανήτης δεν αναγνωρίζει τι σημαίνει αργή ανάπτυξη και μοιάζει σαν να μετατρέπει  κάθε αλλαγή  με ταχύτητα αλλά και με το ποιό άκαρδο τρόπο.  

 
Ο Ουρανός αντιλαμβάνεται το χρόνο, βλέπει τα σχέδια της ζωής και τις δυνατότητες μας.  Ο μπλε πλανήτης κατέχει την πλήρη γνώση του ανθρώπινου δυναμικού.  Είναι σαν τον γονέα που βλέπει τις δυνατότητες που έχουμε μέσα μας, οι οποίες περιμένουν πως και πως να εξερευνηθούν. Υπάρχει η σκέψη πως τίποτα στο κόσμο δεν συμβαίνει έτσι ξαφνικά και ότι όλα όσα συμβαίνουν ανήκουν σε ένα θεϊκό σχέδιο, αλλά παρόλα αυτά υπάρχει η δυσανασχέτηση  ότι  αυτά τα «τυχαία και γεμάτο εκπλήξεις γεγονότα»  είναι σε αντίθεση με τα σχέδια μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


No comments:

Post a Comment

Numerology