Monday, April 14, 2014

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟ----ΣΟΒΑΡΟΣ Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ?


 

Η  Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Κρόνο σε ένα γενέθλιο χάρτη, δείχνει ότι το άτομο  είναι σοβαρό, υπεύθυνο, σταθερό,  και έχει τον έλεγχο των σχέσεων του. Το άτομο γνωρίζει καλά  πώς να αντιμετωπίζει δυσκολίες που καλείται να βγάλει εις πέραν στη ζωή του.  Έχει μάθει να κάνει σωστή διαχείριση του προϋπολογισμού του, και πάντα εξετάζει τις οικονομικές και ηθικές του αξίες, πριν πραγματοποιήσει τους στόχους του ή προβεί σε μεγάλες επενδύσεις. 

 

Ο τρόπος που προσεγγίζει τα ερωτικά του είναι συντηρητικός και σοβαρός. Τα θέματα ασφάλειας και δέσμευσης είναι σημαντικοί παράγοντες για τη λειτουργικότητα των  σχέσεων του.  Λόγω της σοβαρής στάσης απέναντι στις υποχρεώσεις του, ξέρει και διατηρεί τις σχέσεις του σε σοβαρό και ισορροπημένο επίπεδο.  Τείνει να είναι σταθερός και πρακτικός στις ερωτικές του σχέσεις, και αναγνωρίζει τι απαιτείται από αυτόν σε μια σχέση αληθινή και μακροχρόνια.

 

Το πρόσωπο με την όψη  Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνο στο χάρτη του, είναι καλά πειθαρχημένο και έχει τον αυτοέλεγχο όταν πρόκειται για θέματα της  ‘καρδιάς’, και μάλιστα καταβάλλει  μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσει αυτή τη πολύτιμη σχέση.  Τα οικονομικά του οφέλη μπορεί να προέλθουν από ανθρώπους του καθεστώτος, ηλικιωμένα άτομα,  επενδύσεις και κληρονομιές.  Η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει την όψη Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνο στο γενέθλιο χάρτη της, και έχει παντρευτεί ένα σημαντικά μεγαλύτερο  άντρα με κύρος και χρήματα, ο οποίος την έχει βοηθήσει να ανέβει επαγγελματικά, αλλά είναι και η ασφαλιστική της δικλείδα σε κάθε περίπτωση.

 

Το άτομο με τη συγκεκριμένη όψη,  είναι προσεκτικό στην επιλογή συντρόφου, και φημίζεται για τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις του. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα τον πλησιάσουν για τις πρακτικές του συμβουλές, και την επίλυση των προβλημάτων τους.  Χειρίζεται καλά τις δυσκολίες και ανατροπές που μπορεί να προκύψουν, και αναλαμβάνει το φορτίο της ευθύνης για να έχει μια πετυχημένη, αποτελεσματική σχέση.

 

Το άτομο με αυτές τις όψεις, έχει την ισχυρότερη αίσθηση του καθήκοντος και της δικαιοσύνης σε μια σχέση, και θα κάνει τα πάντα να είναι πρακτικός και χρήσιμος απέναντι στα αγαπημένα του πρόσωπα. Συνεργάζεται πολύ για να λειτουργήσει η σχέση του, και ορισμένοι άνθρωποι  με αυτήν την όψη δεν βρίσκουν την αληθινή τους αγάπη μέχρι πολύ αργότερα. Είναι πολλοί  που είναι πρόθυμοι να περιμένουν «αιώνια» μέχρι να βρουν το κατάλληλο σύντροφο ώστε  να προχωρήσουν στις σοβαρές ευθύνες ενός γάμου.

 

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχει την όψη Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνο στο γενέθλιο χάρτη της, και γεννήθηκε σε μια παλιά αριστοκρατική οικογένεια.  Η Νταϊάνα θεωρήθηκε πως είχε τα καταλληλότερα προσόντα για να γίνει η μελλοντική σύζυγος του Πρίγκιπα Κάρολου. Ο γάμος της στον Πρίγκιπα και το κατεστημένο, μπορεί να της πρόσφεραν ασφάλεια και μια αίσθηση μονιμότητας, ακόμα και αν η σχέση κατέληξε να είναι πιο πολύ σε επιχειρηματικό επίπεδο (ΚΡΟΝΟΣ) παρά ερωτικό (ΑΦΡΟΔΙΤΗ).

 

Οι ευνοϊκές όψεις του Κρόνου με την Αφροδίτη είναι όψεις που βοηθούν τις επιχειρηματικές συνεργασίες, και είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα, διότι οι κινήσεις των ανθρώπων αυτών, θα είναι πάντα σταθερές, και οι οικονομικές τους επενδύσεις θα είναι προσεκτικές αλλά και μετρημένες. Οι άνθρωποι με αυτές τις όψεις,  εξέχουν στα επαγγελματικά τους  διότι ρεαλιστικά γνωρίζουν με τι διαπραγματεύονται, αγαπάνε την εργασία τους και διαπρέπουν μέσω από αυτήν.  Η όψη Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνο σηματοδοτεί την επιθυμία για σταθερότητα και δομή και έτσι υπάρχει μια ιδιαίτερα υπεύθυνη και υλιστική εστίαση στις συνεργασίες. Παίρνουν και μοιράζονται τις ευθύνες για να δημιουργήσουν μια όμορφη και επιτυχημένη σχέση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology