Saturday, April 5, 2014

Ο Κρόνος στον 7ο οίκο στο γενέθλιο χάρτη.


 

Ο Κρόνος στον 7ο οίκο δηλώνει ότι το άτομο ψάχνει για μια σοβαρή και δεσμευτική σχέση. Όμως, υπάρχει μια επιφυλακτική και συγκρατημένη προσέγγιση όσον αφορά τις σχέσεις, και συχνά  το άτομο χρειάζεται  να αναπτύξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει παλιούς φόβους απόρριψης και θέματα που τον έχουν πληγώσει, καθώς  οι αλληλοεπιδράσεις του επηρεάζονται  από το άγχος  που κουβαλά--τον φόβο πως ίσως και δεν τον αποδεχτούν οι άλλοι.

 

Ο συνεταιρισμός και ο γάμος είναι σημαντικά συστατικά στη ζωή του.   Ο γάμος είναι μια σοβαρή δέσμευση και δεν πρέπει να τεθεί με ελαφριά τη καρδιά. Συνήθως το άτομο προσελκύει καταστάσεις που του προκαλούν μεγάλο πόνο, τον οδηγούν στην απομόνωση και απογοήτευση, αλλά είναι μέχρι ότου να ανακαλύψει τον εσωτερικό του εαυτό. Ο Κρόνος εδώ διδάσκει την έννοια της ισοτιμίας στις σχέσεις και στους συνεταιρισμούς.


Οι προδιαγραφές  για έναν σύντροφο μπορεί να είναι πολύ απαιτητικές  με αυτήν τη τοποθέτηση, και ο Κρόνος εδώ  δείχνει ότι ορισμένα καθήκοντα  είναι απαραίτητα.  Οι σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολες, και το άτομο συχνά αισθάνεται πως έχει ελάχιστες έως καθόλου πιθανότητες να δημιουργήσει  κάποια ερωτική σχέση.

 

Ο Κρόνος στον 7ο  οίκο  μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια λόγω φόβου  και ως αποτέλεσμα να μην έχει τη τόλμη να δεσμευτεί ολοκληρωτικά σε μια σχέση.  Ο μελλοντικός σύντροφος θεωρείται ως μια πρόσθετη ευθύνη, ένα βάρος και μειονέκτημα  που θα τον κάνει να αισθανθεί φυλακισμένος μέσα στον ίδιο του το γάμο. Απλά, η σχέση θα χρειαστεί να έχει στόχους και υπάρχει η απόλυτη ανάγκη του ατόμου  να νοιώσει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

 

 
 
Μερικές φορές επιλέγει να δημιουργήσει μια σχέση με έναν  σύντροφο ο οποίος είναι ανεπαρκής ή με διαφορά ηλικίας. Μπορεί να επιλέξει έναν σύντροφο ο οποίος ανήκει σε άλλη οικονομική κλίμακα, ή  είναι καταξιωμένος στη καριέρα του. Μπορεί  να είναι έμπιστος, εργατικός και αξιόπιστος αλλά κρύος, αδιάφορος και υπεροπτικός.  Ένας καλός σύντροφος  γι’ αυτόν είναι ο στερεότυπος τύπος  όπου και μπορεί και βασίζεται σε αυτόν. Εάν η σχέση όμως αποτύχει , ο ίδιος δεν έχει το θάρρος  να απομακρυνθεί από αυτήν, και γαντζώνεται στη κυριολεξία πάνω στη σχέση,  μόνο και μόνο από υποχρέωση και φόβο για το άγνωστο  μέλλον. Έχει τελικά την ανάγκη να βρει την ασφάλεια και εμπιστοσύνη μέσα από μια σχέση.

 
 
Ο Κρόνος στον 7ο οίκο δείχνει έναν άτομο που παίρνει σοβαρές επιχειρηματικές αποφάσεις, και επίσης  όταν τελικά  αποφασίσει να επισημοποιήσει μια σχέση του, θέλει να γίνει με τον ωραίο, παραδοσιακό τρόπο.



 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology