Thursday, February 13, 2014

Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΗΡΑ (JUNO).


 

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ.

 



Ο αστεροειδής Ήρα, (διεθνώς Juno), ανακαλύφθηκε  το 1804 από το γερμανό αστρονόμο Καρλ Χάρντινγκ. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστεροειδής της Κύριας Ζώνης.


 Ο αστεροειδής Ήρα έχει παρόμοιες ιδιότητες με εκείνες της Αφροδίτης, πλανήτης του έρωτα και της αγάπης. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αρχική έλξη, ενώ η Ήρα αντιπροσωπεύει τις υποχρεώσεις σε ένα γάμο. Η Ήρα κυβερνάει την σεξουαλικότητα, τη μόδα, την ομορφιά, τη δέσμευση, την αφοσίωση,τη μονογαμία, και τον γάμο.



Η Ήρα σχετίζεται με τον Ζυγό, αλλά κυρίως  με το Σκορπιό αφού έχει χαρακτηριστικά κτητικότητας και ζήλιας. Το κόμπλεξ, η ζηλοτυπία, η αίσθηση εγκατάλειψης και ανασφάλειας, πράξεις θυσίας και αίσθημα κτητικότητας, αναπτύχθηκαν επειδή δεν εκπληρώθηκαν οι επιθυμίες της στο γάμο με τον Δία, διότι ο Δίας ήταν αρκετά άπιστος. Παρόλο που αυτή παρέμεινε πιστή, εκδικήθηκε τις ερωμένες του Δία και τα παιδιά τους. Πολλές φορές, είχε την ανάγκη να απομονωθεί από όλο αυτό το χάος.











Σε ένα γενέθλιο χάρτη, η Ήρα κυβερνάει τα τελετουργικά, το γάμο, και το διαζύγιο. Για μια γυναίκα, η θέση της Ήρας στο χάρτη, δείχνει πως λειτουργεί η ίδια ως σύντροφος, ενώ στο γενέθλιο χάρτη του άντρα, τι είδους συντρόφους προσελκύει.

 


 

 

 

 


No comments:

Post a Comment

Numerology