Friday, August 8, 2014

Αφροδίτη στον Αιγόκερω- Παρεξηγημένη…..



Το άτομο με την  γενέθλια  του Αφροδίτη στον Αιγόκερω  έχει  ανασφάλειες και για αυτό επιδιώκει σχέσεις οι οποίες του παρέχουν ασφάλεια, σταθερότητα και του ενισχύουν  την κοινωνική και επαγγελματική του εικόνα. Οι σχέσεις για αυτόν είναι κάτι  σοβαρό και τείνει να είναι εξαιρετικά συντηρητικός και προσεκτικός στις επιλογές του καινούργιου συντρόφου.  Δεν είναι ο τύπος που εύκολα εκδηλώνει τα συναισθήματα του. Εκτιμά και τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων.  Αναζητά και αυτός  την αγάπη και τη στοργή παρόλο που με μια πρώτη ματιά δεν του φαίνεται. Είναι ευαίσθητος , πιστός και αφοσιωμένος  όταν βρίσκεται σε μια σχέση.

 

Κατά τη διάρκεια μιας σχέσης είναι πρακτικός και  προσανατολίζεται στα  προσωπικά του επιτεύγματα. Το άτομο με την Αφροδίτη του στον Κρόνο  συχνά έλκεται από άτομα με ισχυρή οικονομική επιφάνεια,  επαγγελματική φήμη ή κάποιον μεγαλύτερο του. Το άτομο με την Αφροδίτη του εδώ, εμψυχώνει και ενθαρρύνει  τον σύντροφο του.  Βρίσκεται συνεχώς δίπλα του να τον στηρίξει επιζητώντας την επιτυχία του. Μερικοί θα έλεγαν πως το άτομο με την  Αφροδίτη σε ζώδιο της γης, φαίνεται απόμακρο, ψυχρό και στεγνό αλλά ο ίδιος είναι εντελώς αφοσιωμένος,  πιστός και μάλιστα υπερήφανος για την αξιοπιστία του. Σοβαρός και προσεκτικός, διαθέτει κοφτερό χιούμορ και οι ατάκες του κόβουν σαν ξυράφι όταν  νιώθει πως απειλείται.


 Οι δυο λέξεις κλειδιά για την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι Κύρος και Έλεγχος. Να έχει την εξουσία στη σχέση, τον σεβασμό που του αξίζει  και το  χρήμα. Περιστασιακές σχέσεις δεν κάνει. Εάν η Αφροδίτη προσβάλλεται μπορεί να έχει απογοητεύσεις από το σύντροφο ή συνέταιρο, οικονομικές απώλειες ή αποτυχία στις συνεργασίες του με άτομα αμφίβολης φήμης.  Με μια δυσμενή Αφροδίτη, το άτομο μπορεί να δείχνει φοβισμένο , εγωιστικό και ζηλότυπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

No comments:

Post a Comment

Numerology