Wednesday, August 27, 2014

Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 2Ο ΟΙΚΟ...ΤΑ ΠΑΝΩ- ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.


 
Όταν ο Ουρανός διελαύνει  τον 2ο οίκο, μπορεί να προκύψουν αλλαγές στα οικονομικά σας.  Εάν ο διελαύνων Ουρανός σχηματίσει σκληρές όψεις  με τους γενέθλιους πλανήτες σας, τότε αυτό  μπορεί να δηλώνει μετατροπές  και απρόοπτα γεγονότα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας.  Ο 2οςοίκος αντιπροσωπεύει το εισόδημα σας  και με ποιο τρόπο κερδίζετε τα χρήματα σας.  Όταν ο Ουρανός διασχίζει  τον 2ο οίκο, καλείστε να ερευνήστε και να ανακαλύψετε τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν  να αυξήσετε το εισόδημά σας.

 

Μεγάλες οικονομικές διακυμάνσεις μπορεί να σας προκύψουν, ειδικά εάν το τελευταίο καιρό  αισθανόσαστε ανήμποροι και  παγιδευμένοι.  Ίσως να έχετε βαρεθεί την μονοτονία στο χώρο της εργασία σας και μάλλον χρειάζεται  να ψάξετε για κάτι διαφορετικό. Στην αστρολογία, ο 2ος οίκος αντιπροσωπεύει την ασφάλεια, τα χρήματά σας, την ιδιοκτησία σας και τις υλικές επιθυμίες. Ο κυβερνήτης του 2ου οίκου είναι η Αφροδίτη (Ταύρος) και  ο συγκεκριμένος οίκος εκτός από την οικονομική του φύση, χρωματίζει την αυτοπεποίθηση και το δυναμικό σας. Η διέλευση του Ουρανού εδώ, επιδιώκει να σπάσει τη ρουτίνα και να σας απελευθερώσει από κάθε τι που είναι στάσιμο, δίνοντας σας την ευκαιρία   να αναπτύξετε  τις δυνατότητες σας.  Ο Ουρανός μπορεί να φέρει ‘’χάος’’ το οποίο συνοδεύεται  από ανασφάλειες.



 

Η διέλευση του Ουρανού από τον 2ο οίκο μπορεί να σας αναγκάσει  να αλλάξετε τις ώρες σας στον εργασιακό τομέα, προσθέτοντας περισσότερες ανασφάλειες  ειδικά εάν  το εισόδημά σας πρόκειται να μειωθεί. Μπορεί  όμως να σας δώσει άφθονο ελεύθερο χρόνο, ώστε να σκεφτείτε πως αλλιώς θα δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο εισόδημα. Εάν είστε αστρολόγος ή εργάζεστε στον τομέα των υπολογιστών ή της επιστήμης, τότε είναι  η καταλληλότερη στιγμή ώστε  να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ο φόβος ο οποίος μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ίσως να  είναι ανασταλτικός παράγοντας  για την επίτευξη των στόχων σας,  την  βελτίωση και εξέλιξη στη ζωή σας,  διότι  εδώ υπάρχει η ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητες σας.

 

Ο 2ος οίκος συμβολίζει  την αυτοδυναμία και την αυτάρκεια. Εφόσον ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την ελευθερία, εάν συνδυαστούν και τα δυο,  τότε στην προκειμένη περίπτωση   χρειάζεται να απελευθερωθείτε από τις προσδοκίες των άλλων και τις παράλογες απαιτήσεις που έχουν από εσάς όσον αφορά τα οικονομικά σας.  Αυτή η διέλευση, μπορεί να προκαλέσει έκρηξη και ενθουσιασμό ώστε να προβείτε σε αγορές υπολογιστών ή σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Μέσω αυτά, μπορεί να καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας.  Εάν εξαρτιέστε  από μια περιορισμένη πηγή εισοδήματος, τότε είναι η ιδανική περίοδος για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τα καινούργια σας ταλέντα, αφού είναι γεγονός ότι  ο διελαύνων Ουρανός ΔΕΝ θα σας δώσει περιθώρια για χαλάρωση.

 


 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Numerology